Klänning för vårens fester.

För någon eller några veckor sen visade jag ju en jumpsuit i tegelrött som jag verkligen fastnade för. Om man inte gillar sparkdräktsmodet så finns det en fin långklänning i ungefär samma färgnyans på HM. Perfekt för studentfester, konfirmationer och annat som dyker upp nu i vår.

Den här var lite svår att få på och dessutom visa hur banden i midjan ska sitta eftersom någon idiot häftat ihop dem i en liten bunke på ryggen. ”Ja men vi kan ta bort larmet om du vill testa utan” sa säljaren när jag påpekade att detta inte är första gången det är skitsvårt att komma i ett plagg pga larmet. Jo men tjena att jag vill springa ifrån mina saker i provrummet för att be dem ta bort larmet…gah! Vem orkar det liksom? Är man två är det en annan sak men jag är ju oftast ensam på mina titt-och-prov-orgier. Nåväl, klänningen är fin. Helst då med ett par trosor man inte ser igenom som man gör med mina här 😉

Som sagt, andra trosor där man inte ser kanten kan vara en god idé...
Ända ner till fötterna går den. Ett par snygga skor på fötterna istället för en hög med jeans vore snäppet snyggare också. Fast jag lär nog inte vara ensam om att prova klänningar med brallorna nere och inte av ?
Fina klädda knappar i ryggen. Och så larmet då...Bra tänkt där.

Kolla mer

8 comments

  1. goldheart: ja visst är det fint med långklänning? Det kan vara både stiligt och avslappnat beroende på vad man sätter på fötterna och vilka accessoarer man har till. Ha en fin kväll du också. kram!

  1. Sanna: hehe, ja det är en bra sak med den klänningen, man blir lite timglasformad av den. I like! 😀

 1. Jattefin klanning! Kommer vara perfekt i sommar! ♥

  Pa fredag drar jag igang en ny VICTORIA’S SECRET tavling pa min blogg – kika in och var med, det vore roligt tycker jag! 🙂

  1. Hemmafrun i usa: Tack så mycket och ja den vore perfekt till sommaren 🙂 Jag ska allt kika in och tävla jag också, vad kul!

  1. Helene: jo jag förstår grejen med att de sätter fast den men inte kors och tvärs och på fel ställen. Det är det jag blir sne på. Här försvann flera cm tyg i midjan eftersom de knypplat ihop den så dumt :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.