Klänning att julmysa i

Jepp, det är ett tag till jul men varför inte vara ute i god tid? Jag lär åka ner till Skåne och fira med föräldrar och släkt som jag brukar. Då vill jag ha lite julmysiga kläder. En klänning för julafton, ett nytt nattlinne eller pyjamas (jag brukar ju vilja ha en ny att vakna upp i på julafton) och en skön men fin klänning att glida hem till vänner och äta knäck i. Just den senaste har jag nog hittat på Kappahl.

IMG_4155.JPGDet blir inte mycket mer vinterromantiskt än så här. Snö, en brasa och kanske någon att pussa på är det som saknas. Sedan har jag väl inte tänkt ha flätor men just den dagen när jag provade var det skitväder ute och då är flätor en bra frisyr. Ett par tjocka strumpbyxor a la kalasbyxor är ett måste till den här för min del. Ett par grå tror jag det får bli.

IMG_4159.JPGDen lilla rosettdetaljen är ju så söt.

IMG_4160-0.PNG

IMG_4161-0.PNG
Som ni ser finns klänningen i blått också. Men jag siktar på en röd att jula i. Kostar 399:- på Kappahl. Tyvärr går den bara upp till large (varför Kappahl?) men sådana här klänningar brukar töja sig lite när man använt dem en stund. Plus att jag kommer jobba hårt på gymmet fram till jul 😉 Länk om någon mer gillar den här.

Kram på er!

Kolla mer

4 comments

  1. Åh vilken mysig julklänning, den är så söt!Vilken julstämning klänningen ger, den lite varm glögg och lussebullar så är det riktig jul

  2. VIlken typ av halsband passar till denna klänning eller anser du att det inte behövs eftersom det är broderier längst upp. Vilken färg på ögonskugga passar till denna klännning? Vilka typ av leggings passar under? Anledningen till att jag vill veta är för att jag har tänkt att köpa denna klänning.

  3. kul att jag såg detta nu, precis hemkommen efter shoppingtur och köpt den blå:) Hade 25% rabatt också. Nackdel att det står handtvätt men den var så mysig att jag köpte den ändå. Hoppas det funkar med hantvättprogrammet.

    1. Ja jag fick också en sån 25% i lådan häromdage, perfekt till den här! Trist med tvättningen (glömmer kolla sånt) men det brukar ju funka på ett snällt tvättprogram i maskinen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.