Klädprovning i svart och vitt

Vad sägs om ÄNNU mer svarta plagg här i le blog? 😉 Fast med inslag av vitt. Svart och vitt är nämligen hett nu och jag gillar såklart det.

IMG_4631.JPG Här testade jag en svart- och vitmönstrad klänning på Kappahl. Med en lång kofta över, svarta strumpbyxor och stövlar blir den vardagssnygg.Jag minns inte hur mycket koftan kostar men den finns på Kappahl.

IMG_4632.JPG Men man kan ju såklart styla med ett maffigt halsband och pumps om man vill vara mer festfin. Nu hade jag inget stort halsband med mig och klockan ska bort, jag har INTE klocka när jag är festklädd i klänning. Fult. Klänningen kostar 299:- Länk.

IMG_4637.JPGMer svartvitt. Sådana här vita och svarta tröjor har nog alla butiker just nu. Den här provade jag på Lindex i storlek large, och den kostar 299:- (är man medlem har man 30% på en vara nu).Länk.

svvitblushm Clean och snygg blus från HM.Vet inte hur den är i storleken för jag har inte testat. Finns från stl 34-46. Pris 199:- Länk HÄR.

36-0889 Så snygg svart och vit klänning från Ellos. Den här är jag sugen på att beställa. Just nu har de 20% på ett helt köp (jag har beställt kuddar nu när man får rabatt). Stl 34-52 och priset är 399:- Länk HÄR.

hmv Klassisk och snygg klänning. Finns bara till stl 44 i butik men till 46 på nätet. Pris 399:- Länk.

Kram på er.

 

*länken till ellos är affiliate. Inte de andra.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.