Kläder jag provar och ratar

Som ni vet provar jag mycket kläder och har bra koll på vad som finns i butik. Men jag visar ju bara en bråkdel av allt jag testar här i bloggen, helt enkelt för att jag inte trivs i eller bara ser för jävlig ut i en del plagg.

Jag vet att ni ibland undrar om jag testat det och det plagget. chansen är ganska stor om det finns i min storlek, så ni kan alltid fråga om ni undrar över något.

Här kommer några exempel på ratade plagg, just dessa från Lindex.

För vid och kass passform.

Den här är fin i passformen och jag trivdes egentligen, men den är för mönstrad för mig.

Jag blir lite yr av alla färger och former. Kom gärna med den här i enfärgat som svart, röd, grön.

Den här rödorange klänningen har ett tjockt scubaliknande material, fast krinklat. Sitter jättemärkligt på mig. Synd för matchningen med väskan var ju super. Så väskan tar jag gärna 😄

Och så den här. Ser ut och känns som en morgonrock. Inte alls en klänning jag kände mig fin i.

Nu blir det tidig sovning här, har hostat så jag kräkts och haft mig och det tog tydligen på krafterna. Puss och sov gott.❤️

Kolla mer

4 comments

  1. Hoppas att du mår bättre idag!
    Har lite frågor till dig ang Cellbes (om du orkar svara)har aldrig beställt från dem, men funderar på att kanske beställa en vinterjacka. Hur är deras leveranstider? Och känner du till någon bra rabatt? (Såg att dem har 20%, men hade gärna önskat lite mer!)

    1. Hej! Ja jag mår bättre idag tack(undviker cykeln). Leveranstiden är cirka en vecka. Och ja, håll utkik för det kommer rabatter lagom till black friday. Tror de är på torsdag. Så kolla in här då

  2. Åå tack för tipset om klänningen med alldeles för mycket mönster . Jag sprang direkt till lindex o köpte den . Bara en 46a kvar , ibland har man tur ! Så snygg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.