Kläder för överkroppen och knoppen

Hej raringar. Det har varit lite skralt med provbilder på sistone, dels för att jag väntar på att några av de plagg jag provat ska komma upp i nätbutikerna men också för att jag inte varit runt och provat lika mycket den senaste tiden. Månadskortet tog slut och jag har varit för lat för att knalla från söder in till city och sedan tillbaks. Plus några timmar i butiker däremellan, det tar mer på krafterna man man kan tro 😉 Fråga vänner som jag dragit med på lååånga shoppingrundor, de håller på att storkna och fötterna håller på att ramla av.

Men det blir ändring i veckan, jag har tänkt ge mig ut igen då. Men några plagg jag provat kan jag visa. Som den långa koftan jag fick frågor om när jag visade halsdukar.

IMG_3967.JPG Jag ville ha något ganska neutralt men stickat till när jag provade halsdukar, vantar och mössor så det blev en snygg långkofta.

IMG_3957.JPG Nämligen den här. Den som jag tyckte var mörkgrå men som beskrivs som mörkgrön. Jag börjar tvivla på mina ögon eller om det är belysningen som gör det. I och för sig är den lika snygg i grått som grönt.

IMG_3958.JPGFunkar att ha stängd också men jag föredrar nog personligen öppet. Såvida det inte är kallt och läbbigt, då drar jag gärna den tätt om mig.

IMG_3962.JPG

Tulsa kofta kostar 399:-. Länk Och här ser den onekligen mer grön ut.

IMG_3959.JPGSedan har vi den här tunna silkiga jackan som kallas blus på Indiskas hemsida. Och den fungerar ju som det snarare än som jacka. En inomhusjacka kanske? Snygg är den i vilket fall som . Jag har själv en liknande från tidigare säsong fast då utan brodyr och med snedställd dragkedja. Jag gillar att den här sitter rakt fram. Den är snygg både öppen och stängd men bilden där jag hade den öppen är så suddig att det liksom inte var lönt.

IMG_3961.JPG Blusjackan Jeda kostar 499:-. Länk

IMG_3965.JPG
Ni vet ju att jag har hattfnatt. Jag har flera hattar men jag är ganska kass på att använda dem av någon anledning. Det ska det bli ändring på den här hösten och vintern. Som den här här skopan, den har jag sedan förra hösten.

IMG_3966.JPG
Men den finns även i år. Här testar jag den med en ullig kofta som jag inte hittar på hemsidan.

IMG_3968.JPG Hatten Felt kostar i vanliga fall 199:- men nu har Indiska 25% rabatt på accessoarer så den kostar 149:- nu. Länk.

Ha en fin måndag hörrni. Puss /L

Kolla mer

2 comments

  1. Kom precis hem från en veckas semester. Bläddrar bakåt och ser att du fått jobb. Grattis – fy fasen vad kul för dig! Jag vet hur det är att kämpa i kvicksand och motvind utan lön. Hoppas allt löser sig till det absolut bästa för dig nu, och att du hittar ny glädje i bloggen också så att den får fortsätta! Nu kör vi höst och vinter och blickar mot snö och jul!

  2. Hoppas att även denna vecka ger dig glädje på jobbet!
    Den långkoftan har jag också! Håller med lite svår att bestämma färgen på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.