Klä upp eller ner dina toppar

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Indiska och Lindex

Hej hej. Än funkar datorn, men faktum är att jag håller andan varje gång jag ens närmar mig den. So far so good. Jag tänkte ta och skriva lite om dejting och sånt, men känner att jag måste ut och fixa några ärenden först så det får bli ikväll. Så tar vi några topptips nu.

Den här blev det också för min del. Tre gröna produkter blev det på Indiskas medlemsdagar – en tunika jag visat, ett par gröna örhängen, och så den här gröna toppen. Jag gillar verkligen färgen och så tänkte jag att örhängena kommer att få jobba lite extra för de matchar perfekt till den här. Matchy match 🙂 Eftersom toppen är i matt modal känns den mer ”klädd” än en vanlig trikåtopp. Och så lägger den sig inte i valkar och vrår. Länk grön topp.

De här ringarna till öronen är det alltså jag menar. Länk här. Men de nedan funkar lika fint om man vill köra monokromt. Alla gillar ju inte papegojringar i öronen menar jag 😉

Den här gillar jag också,färgen är superfin! Jag hade gärna köpt båda men försöker hålla lite i plånkan för det kommer ju att komma så mycket fina nyheter nu i höst. Länk lila topp.

Den här finns det ju också en massa att matcha till, men jag glömde kolla upp det just på Indiska. Men färgen finns i de flesta butiker nu så du lär hitta lite överallt om du vill köra i samma ton.

Piffa upp topparna med halsband, örhängen och annat bling, eller kör bara på jeans och sneakers rakt upp och ner för en avslappnad look. Jag gillar plagg som funkar till mycket och som går att klä både upp och ner.

Nu ska jag gå och hämta ett paket med en kostym jag beställt- en randig. Jag misstänker starkt att jag kommer känna mig utklädd till hockeydomare och att den åker tillbaka. Men jag ville testa. Ibland är det ju så.

Just det ja, ett tips för den reasugna är att Lindex har 50% på reapriset idag (27e).
Kod: flashsale50. Länk Lindex

Kram!

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.