Kikat på sexiga underkläder från Marlies Dekkers

Igår startade jag dagen med att gå på pressmöte hos Spalt PR. Det var holländska underklädesdesignern Marlies Dekkers som ville visa sin nya kollektion. Och sina signaturplagg så klart.

img_2185-2.jpgMarlies i egen hög person.

img_2159.jpgFrukost. Sådana där bullar är skitsvåra att äta och mjölar verkligen av sig. Så mycket gott, men svårt att äta ståendes. Jag är inget fan alls av stående pressträffar där man ska stå och lyssna i närmare en timme. Då gillade jag upplägget för Living proof bättre där vi satt vid bord och åt frukosten samtidigt som vi lyssnade. Att balansera kaffe, frulle och mobil samt en folder ståendes är krångligt.

img_2156.jpgMarlies berättade att den nya kollektionen är inspirerad av våra nordiska vikingar, och mer specifikt serien Vikings där två av de stora rollerna är Ragnar och Lagherta. Det är just den starka kvinnan Lagherta som inspirerat.

img_2163.jpgMarlies Dekkers underkläder är sexiga och man hittar både bh’ar, trosor och strumpebandshållare. Just det här setet med spets och läder kommer från Lagherta-kollektionen.

img_2169.jpgDen här är också från samma kollektion. Ögonen symboliserar Laghertas öppna ögon mot världen. Och så vill Marlies att alla kvinnor ska vara.

img_2171.jpgDet är kanske inget jag själv skulle sätta på mig, men det är lite roligt.

img_2172.jpgÄven det här setet har läderdetaljer. Inte heller min smak. Jag gillar läderdetaljer men tyckte inte om det gula inslaget. Smaken och baken ni vet.

img_2164.jpgSignaturplaggen innehåller mycket band och detaljer.

img_2160.jpgTrosorna finns i olika modeller. Ofta med en stor täckande framdel och med sexig bakdel.

img_2165.jpg

img_2161.jpg

img_2173.jpg

img_2157.jpgMarlies har fattat det här med att breda axelband inte behöver vara fula och astråkiga.

img_2178.jpgLäderbh för den coola bruttan.

img_2179.jpgDen här kritstrecksrandiga är så snygg. Jag pratade med Kakan Hermansson som har den här och älskar den. Riktigt snygg på!

img_2181.jpgAxelbanden. Love.

Efteråt stack jag bort till NK för att själva prova några av modellerna. Så snygga och sexiga att ha under en urringad topp. Om man nu har en schysst klyfta, varför inte visa den? Och skit i de avundsjuka brudarna som kommer med vassa kommentarer om stora bröst.

Marlies Dekkers är feminist och pratade en hel del om hur underkläder är för en själv. För att DU ska känna dig sexig och snygg. Inte för att någon annan ska bedöma dig. Och så är det ju, jag vill vara fin för min egen skull. Sedan är det självklart trevligt om andra uppskattar det. Men främst klär jag mig, sminkar mig och håller mig hyfsat fräsch för min egen skull.

Bh’arna är dyra, och på NK var de så klart ännu dyrare än på andra ställen. Men ni kan hitta dem på nätet. Det är bara att googla Marlies Dekkers så hittar ni feminint.se, stylepit.se och många andra. De finns upp till 90F, beroende på modell och jag hittade direkt.

Jag själv testade 85e och de funkade på mig, samma som jag brukar ha alltså.. Jag testade även den som är samma som den beigea bland bilderna här ovan. Den är lägre i modellen så där hade jag nog behövt f-kupa. Priset ligger på cirka en tusenlapp, dyrt men kul att ha en när man ska vara fin. Jag vill verkligen ha en, det går bli när jag får lön igen. En bh från Marlies Dekkers och en väska från Svenskt Tenn. Det ni 😀

Ha en fin fredag nu vänner.

Puss och kram

 

Kolla mer

4 comments

 1. Hej Louise.

  Hur går det för dig med arbetsförmedlingen? Har du fått hjälp av socialen?
  Hur klarar du dig idag är det tufft för många och af är mycket jobbiga att ha att
  göra med då det pratas praktik o inte jobb.
  Ha en fin dag Med vänlig hälsning Pernilla

 2. Hej på dig:) många underkläder får man säga! Inte min smak förutom den du provade 🙂 den var jättefin!
  Du fick väldigt fin barm i den.
  Lite väl dyr iofs tycker jag. Hoppas du får en skön helg vad du än hittar på;)
  Hälsningar Marita i Fbg

  1. Jag minns inte vilka storlekar de finns i (om det var upp till xl eller om det var siffer-storlekar). Men det finns säkert info på någon sida där man kan köpa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.