Kärleken är evig

Godkväll på er finingar. Jag ville bara kika in och visa det här jag fick upp i minnen på Facebook idag. Lappen jag hittade idag (torsdag) för fyra år sedan. Den låg ihopvikt på golvet i provhytten på H&M. Självklart blev jag nyfiken och kollade vad det var för lapp. Det stod så här:

Jag har sparat den där lappen och tittat på den ibland. Och tänk…
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju 🙂

Jag ville bara dela med mig, samt påminna om att inte ge upp. Inte om kärlek, jobb, vänskap eller vad det nu kan vara. Det kan kännas åt helvete ibland, men oftast vänder det. Ni vet, efter regn kommer solsken och det där.

Ha en fin fredag alla (det har ju hunnit bli fredag nu när jag skriver).
Kram på er!

Ps. jag försöker verkligen att svara på kommentarer men det är något knas med bloggen. Har bett en vän kolla på det så jag hoppas det ska funka när han har tid att fixa.

Kolla mer

4 comments

  1. Så är det. <3 Jag råkade klicka in på ett gammalt inlägg från dig för ca 2 år sedan och det var när du hade blivit spådd av den där spåkvinnan. Hon hade sagt att du skulle flytta två gånger (men det är väl kanske fler beroende på hur du räknar) och en träffa en man som var från ditt förflutna på nåt sätt. Å det stämmer ju!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.