Kärlek och massage på schemat

Hej på er vänner. Mår ni bra? Själv mår jag hyfsat bra här. Jag var hos naprapat idag för att få hjälp med smärta i nacke och skuldror och tänker att det kanske kan hjälpa mot huvudvärk också. Men eftersom det var första gången (gick till Naprapathögskolan) så blev det mest prat och undersökning idag. Lite frustrerande när man vill ha knäckning och massage, men jag visste ju hur det funkar. Dock blir det mer behandling på torsdag. Längtar! Jag fick dock typ 5 minuters massage idag och helvete vad ont det gjorde, och skönt. Och ont. Efteråt var jag helt snurrig och yr så det blir ju spännande att se hur jag reagerar på torsdag. De får kanske välta in mig i en taxi efteråt 😀

På tal om mående så vill jag tacka för att ni är så himla rara och goa. Jag stängde ju kommentarsfältet på mitt inlägg om kärlek och sex häromdagen. Ni vet, när man är ledsen så orkar man inte med eventuella hugg. Inte för att jag brukar få det men man vet aldrig. Just då behövde jag mest skriva av mig. Och kanske hoppas att berörda läser. Men det där med hugg och elaka kommentarer brukar jag som sagt sällan få och det är jag så glad över. Tvärtom får jag kärlek. Senast idag fick jag ett så fint mail som gjorde mig helt varm i bröstet. Tack ♥

Hmm, egentligen tänkte jag skrivit lite om ögonfransar och skönhet här. Tänk vad det kan fara iväg som det vill. Jag tror jag skriver om det i ett separat inlägg här efter istället och så ägnar jag det här åt att deklarera min kärlek till er istället. För den är ni värda. Ni är kloka, omtänksamma, eftertänksamma och roliga. Fina helt enkelt. Glömt inte det.

Nu ska jag ta mig en kopp te, kolla på Breaking news samt skriva lite om mina ögonfransar. Jag återkommer strax med nästa inlägg.

Puss o kram

Kolla mer

2 comments

  1. Det är svårt att inte bry sig om dig när man läser din blogg så gott som dagligen och det känns som att man känner dig.
    Du är också fin!
    Kram på dig!

  2. Känner igen mig i så mycket av det du skriver. Beundrar ditt mod att lämna ut dig, det hade jag inte fixat. Din blogg är alltid så ärlig och rak, det gillar jag.
    Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.