Karamellrosa tunikatopp

Marco klarade sig kvar i mästerkocken den här veckan också(fast min kärlek kan i och för sig ha svalnat lite), hurra för det! Sådan är jag nog överlag, det är snabba kast i det mesta. Jag blir förälskad snabbt eller inte alls, jag gillar kläder direkt eller inte alls, jag fastnar för medmänniskor direkt eller inte alls. Böcker, filmer osv. Oftast hänger första intrycket kvar men givetvis finns det utrymme att ändra mig. Folk visar andra sidor, filmen ändrar karaktär och vad gäller kläder så KAN man vänja sig vid mode. Det som först var fult kan efter ett tag bli skitsnyggt. Eller tvärtom, hur fan kunde man tycka att det där var snyggt? Men oftast inte. Gillar jag inte så gör jag inte.

Något jag fastnade för klädmässigt idag var den här rosa tunikan. Karamellrosa och glad är den. Jag tycker förvisso om den i de andra färgerna också och svart är som alltid ett bra alternativ. Det kan nog hända att det blir en svart..och en rosa, för jag trivdes i denna stor tshirt (så sade man på 80 talet i alla fall,  men nu heter den tunika).  Jag föll även för halsbandet i makramé som är väldigt lätt och kan vara något för den som tycker att vanliga halsband kan vara för mycket pling och bling. Det här är som ett mellanting av halsband och slips.

Enkel och skön. Jag skulle kunna tänka mig den här i alla färger(grå, marinblå, isblå, rosa, svart och offwhite tror jag det var) 129:- på Gina Tricot.
Knallrosa gör en gla'.

 

Ett halsband höjer den enklaste topp. Det här är ju lite speciellt och säkert inte för alla men jag gillar det. 179:- Också Gina Tricot.

 

Top model börjar ju snart så det är dags att öva på poseringen folks. Fierce! Eller nåt.

Olga tunic heter den om någon skulle undra.

Idag var jag förresten inne på ÖB som öppnat på Sveavägen. Som jag gillar den affären! Äntligen dasspapper, tvål, konserver och ajax till vettiga priser på nära håll.

Nu ska jag försöka komma i säng i vettig tid och förhoppningsvis sova sött utan stress eller andra mardrömmar.

Nattinatt raringar, ses imorgon. Puss o kram /Louise

Kolla mer

4 comments

    1. coolbettan: ja jag hade inte varit där på länge eftersom det närmaste varit vid Fridhemsplan och dit orkar jag bara ta mig ibland. city är närmare och där är jag ju ändå ofta och kollar kläder så nu lär jag hänga på ÖB och shoppa billigt.

  1. Men vad skönjer jag, en begynnande gladrosa-period? 🙂 låter bra tycker jag, du hör väl av dig om du hittar sjalen jag söker! Sov sött!

    1. Linda: ja jag tror det börjar rycka lite i rosa-tarmen nu minsann 🙂 Och jag tänkte på dig. En sån ska ju du ha helt klart! Hojtar när jag ser rätt sjal. Puss o sov gott du med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.