Kappahl hjärta 50 shades of Grey

nyckel

Nu äntligen får jag visa bilderna jag tog i september. De från Kappahls visning där 50 shades of Grey ingick. Det är fina underkläder med spets och glansiga tyger och de kommer även att finnas i större storlekar. Heja Kappahl! Och självklart pillade jag på Mr Greys slips. Men nej, jag har fortfarande inte läst böckerna trots att jag fick den skickade på fil.

Jag tycker att själva konceptet med boken är ganska fjantigt. Att en oskuld direkt går med på bdsm hardcore sex. Jo tjena. Och att den ljuva oskuldsfulla tjejen får killen som är bad boy att ändra sig och bli kär. Det känns som en otroligt fånig plott. Men som sagt, jag har inte läst än så jag ska inte uttala mig för mycket. Men att så många kvinnor välden över blir helt till sig i trosorna över en smisk-bok har jag svårt att fatta. Är det så många som har inneboende drömmar om att bli dominerad och smiskad? Weird.

Hur som helst gillar jag samarbetet mellan författaren E.L James och Kappahl och det kan man ju göra oavsett vad man tycker om böckerna.

fiftyshades trosabh1 bh3 bhtrosa2 slirre greymaskPlaggen släpps i butik den 6 november, alltså på onsdag nästa vecka. Ett nytt set till helgen kanske? Jag ska i alla fall ge mig iväg och prova. Jag gillar både det svarta, grå och röda så jag får gå efter vad som sitter bäst helt enkelt.

Stor kram till er!

Kolla mer

11 comments

 1. Det intressanta är att boken ursprungligen var publicerad på en fanfictionsida (Twilight, om jag inte minns helt galet). Den uppnådde en sådan popularitet att E.L. James plockade bort berättelsen och publicerade den istället. Så den hade redan en fanbase, så att säga.

  Men jag sitter precis som dig och funderar ofta på hur boken kan uppfattas som bra. Jag har kommit fram till två saker: a) sex säljer. b)Verklighetsflykt säljer. Att läsa är att resa, eller vad brukar man säga? Dock är språket så outhärdligt dåligt att inte klarar av att läsa mer än ett par sidor. Detta är endast en observation av den originalspråket dock, då jag aldrig har läst den svenska versionen.

  Precis som du säger är det som lockar i tanken inte sällan någonting man drömmer om att få uppleva i verkligheten, så jag antar att det är den totala verklighetsflykt som beskrivs i romanen som lockar.

  Åh. Nu skrev jag en halv recension igen. Suck. Underkläderna är i alla fall väldigt fina! 🙂

 2. Vilka läckra underkläder ! Boken har jag inte läst men jag har känslan av att uppmärksamheten och hysterin kring den här boken mest är en lyckad reklamkampanj.
  Underkläderna däremot verkar jättefina och precis som du säger ett stort plus att de finns även i större storlekar.

 3. Jag läste ut trilogin på 6 dagar 😉 MASSOR med sex, kärlek och spänning. 1an var bra, 2an var bättre medans 3an var bäst och lite ångest att böckerna var på väg att ta slut 😉

 4. Jag gillade böckerna, även om de kanske inte var så väldans välskrivna, det var lättläst kvällsunderhållning.
  Läste Crossfire-triologin efteråt och den är sjukt mycket bättre så jag tipsar om den istället.

 5. Oj jag har inte läst böckerna, men det lät som en beskrivning av mitt första förhållande. Jag, en frikyrklig oskuld och han en bdsm -bad – boy som blev kär. Jag tror visst jag måste läsa den ändå =) Fina var underkläderna också!

 6. Visst är själva historien möjligen fånig, simpel, otrolig men va fasen, trodde dock det skulle vara mycket värre! Jag tycker den är charmig, sexig, förutsägbar, Älskar Mr Grey. Älskar att Kapp Ahl,som till min förvåning låter oss runda kvinnor få ta del av denna kampanj!
  Jättefina !!

  1. Ja man får se det som en lite porrigare Harlequinroman att koppla av med helt enkelt 🙂 Såna läser jag gärna ibland för jag vet ungefär hur storyn är uppbyggd och hur det slutar. Det är skönt ibland att bara fly iväg en stund. Jag blev också glad att underkläderna kommer att finnas på xlnt. Även om nu alla större storlekar hos kedjorna har ett konstigt system med att göra stora omkretser men inte så stora kupor. Typ 100 D. Jag hade gärna sett att de gör kuporna större och inte bara ökar omkretsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.