Kampanjer på bikinis och bh’ar även för stor byst.

Hej igen sötisar. Jag tänkte bara titta in och tipsa om lite fler bikinis nu när solen steker(jag håller mig i skuggan idag eftersom huvudet värker och jag fortfarande mår illa). Det lär ju ta ett tag att få dem om man beställer från nätet men solen lär väl finnas kvar eller titta fram igen tänker jag. Abecita är ju ett ganska dyrt märke i vanliga fall men idag har de kampanj på bikinis på Campadre. jag funderar på att skaffa mig en ny. Den rutiga är jag ganska sugen på. Trosorna går dock bara upp till 44 tyvärr. Jag vet inte om de är stora eller små, ibland funkar det ju oavsett vad siffrorna säger(citronklänningen har jag i 44 trots att det eg inte är min vanliga storlek). Badkläder töjer sig ju dessutom…Men annars funkar det ju med svarta bikinitrosor till alla toppar tycker jag. Jag kör själv med det till färgglada bh’ar om jag inte gillar trosorna som hör till. Och så upprepar jag mantrat ”de ska va så” 😀 Puss o kram

Länken till campadre: (kostar som vanligt inget att vara med)  http://campadre.se/tipsa/45165

Zuppa Inglese heter den här rutiga modellen. 190:- nu istället för 379:-. Går upp till E-kupa.
Matchande trosa för 149:- . Finns i enfärgad korall också.
Fast jag tror jag tar turkosa brallor till istället (om jag inte väljer de med rutigt i). 149:-
Den här paisleymönstrade blir jag också sugen på, med turkosa trosorna till. Vore snyggt till brännan. (jag undrar varför tjejen på bilden ser så sur ut?) 190:- och går upp till E-kupa i den här också.

Sen har de kampanj på Wonderbra också. och faktiskt upp i storlekarna. Det brukar jag bli besviken på inne på campadre-dvs att väldigt mycket av kläd och underklädeskampanjer bara går upp till max L.

Inte riktigt lika bra rabatt här men 349:- istället för 499:- funkar fint 🙂 Jag gillar att den här gå ner ganska lågt mellan brösten så inte bh'n syns om man har något urringat på sig.
En beige bh borde ingå i varje kvinnas garderob för att ha vitt under vitt är ingen vidare bra idé alla gånger. Det syns ju jättetydligt igenom. Beige är mycket bättre! 349:-

Kolla mer

4 comments

 1. Bege är bättre till vitt. Det är något jag upptäckte för någon vecka sedan. Jag trodde nämligen en kompis hade ett linne under sin vita rätt genomskinliga blus men den beiga bh: gjorde underverk

  1. Sirpa: ja eller hur? Beige är jättebra att ha under. både trosor och bh. Det är kanske en väldigt osexig färg men det är inte vackert när ett par vita trosor lyser igenom heller. Så fram för mer beige 😀

 2. Var inne på Abecita och provade bikinis IRL förra veckan och jag blev så besviken. De var jättekonstiga i storlek tycker jag, kunde inte alls ha mina vanliga storlekar. (och jag har inte ändrats något särskilt..)
  Men de var jäkligt snygga bikinis, så det var synd. =(
  Dristade mig dock till att klicka hem Wonderbra, så det ska bli riktigt spännande att se om den passar när den kommer hem i lådan.
  Kram!!

  1. Annica: Det är nackdelen med nätet, man vet inte riktigt hur det passar. Bra att du testade i butik innan. Jag vet själv inte hur varken abecita eller wonderbra sitter, jag tyckte bara de var snygga och ville tipsa ändå. Jag hoppas bh’n kommer vara toppen. Märket är ju känt för att göra underverk med boobsen 😀 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.