Kämpa på gummianka

Hej på er raringar. Idag har jag hållit på med en massa myndighetsstrul pga att jag varit sjukskriven. Det är en massa sketet krångel som jag själv inte råder över men som till syvende och sist drabbar just mig. Jag blir så trött, så arg, så ledsen. Det räcker liksom att inte må bra i kroppen, att behöva hålla på med en massa sketet strul får mig att bli sänkt. Skitdag! Dock har älskade mormor varit här hos mamma och pappa idag så något positivt var det ju men den här dagen. Men som sagt, allt som hänt idag och att jag måste åka tillbaks till Stockholm tidigare än vad jag hade tänkt på grund av det gör att jag inte varit så sugen på att skriva om reor och annat. Det får bli imorgon kväll kanske. För imorgon förmiddag åker jag tillbaks till Stockholm igen.

Återkommer när jag inte är lika jävla less på det mesta. Brukar ju som ni vet studsa tillbaks ganska fort. Det finns väl kanske en mening med allt strul som kommit i min väg de senaste åren. Eller så är det bara livet som suger. Vi får se. Men nu ska jag sova så jag pallar gå upp och packa det sista imorgon så jag är redo när min skjuts kommer.

Kram på er!

*gummianka=jag

Kolla mer

6 comments

  1. Hej
    Det är så jäkla orättvist att den som redan är svag ska få ännu mer motgångar. Var sjukskriven att halvår och min ekonomi höll på att fullständigt rasa ihop. Men, jag kunde gå tillbaka till jobbet sedan och börja bygga upp mig själv och ekonomin igen. Önskar dig så ett jobb med fast inkomst för 2017!
    Kram

  2. Suck! Hoppas du blir frisk nu/snart och efter det blir erbjuden ett jobb, så du får ordning på din tillvaro.
    Med det sagt önskar jag dej ett Gott Nytt År!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.