Julmys och önskan om kärlek

Hej mina fina! Så var juldagen också över. Den klassiska slappardagen då en del ger sig ut på galej på kvällen. Så icke jag.

Eller jo, jag slappade runt i min stjärnprydda onesie hela dagen. Sen blev det ett plums i badkaret och efter lite julmat körde jag iväg till Stina.

Vi har en tradition att byta julklappar varje år och det är så mysigt. Det blev en mugg+fat och ett nagellack till henne. Och en mugg och Lindtkulor till mig 😄 Och så blev det ost, kex, godis och julmust till ”The Holiday”. Mysepys! ❤️

En sån här fick Stina.

Kan visa julklapparna sen om ni vill? Det är dock mest praktiska presenter, så inget flärd, bling eller sånt. Det får man väl av pojkvän/make antar jag. Och en sådan har jag ju ingen.

Jag hade pojkvän förra året men den presenten jag fick av honom var väldigt praktisk den också – en chromecast dongel att streama film med. Inte så romantiskt, men praktiskt som sagt.

Några av de jag gav bort.

Tomten fick en önskelista av mig där det stod kärlek överst på listan (för övrigt samma som jag önskar mig varje gång klockan står på 22:22), men det kan ju ta lite tid att ordna en bra man och såntdär.

Ja det var julen så långt. Imorgon kommer det gäster hit (är kvar i Osby) och så ska jag ev ta mig en tur till Ikea för att byta en julklapp.

Ha en fin annandag jul. Jag lovar att fota mer framöver(vill dock inte lägga ut släktbilder där det är bebisar med i bloggen).

Kram! ❤️❤️

Kolla mer

6 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.