Juligt röda klänningar

Nu börjar det så smått närma sig jul. Det syns både i skyltfönster med glöggmuggar och julstjärnor och i tidningar som ger ut extranummer om hur julen ska bli så lyckad som möjligt. Jag själv är lite besviken över utbudet av röda kläder i butikerna. Det är svart (som jag ju annars föredrar men nu vill jag ha lite färg) och guld överallt men inte mycket till rött inte. Vero moda är väl en av få affärer som anammat det röda. Förhoppningsvis kommer det ut rött även i andra butiker snart. Men annars finns det en hel del fint på nätet.

Den här funderar jag över till mig själv. Drapering som förvillar magbula och jag gillar den kantiga ringningen. Anna Field från Zalando. 359:- upp till xxl.
Anna Field. Salando. Går upp till xl. Kostar 379:-
Anna Field, Zalando. 339:- upp till xxl. Den här vore snygg med spetskoftan från Indiska.
St martins från Zalando. 699:-
Den här är från haléns.se. 299:- Den ser väldigt kort ut men å andra sidan är modellen lång och har formodligen den minsta storleken. Något att tänka på om man funderar över längden på klänningar. Jag är kortare än henne och har större storlek-alltså blir klänningen längre på mig.
Men en underklänning (såklart) blir det här en finfin julklänning. Från storlek 34 upp till 56. 399:-
Klassisk rar spetsklänning från Ellos. Från stl 34-52. 399:-
En annan spetsvariant från ellos. 299:-
Den här ser lite platt ut såhär utan människa inuti men jag tror den är väldigt fin på. Från stl 36-45 hos Bonprix.se
Från Bonprix. Den ser ganska mörkröd ut så jag hade kanske hellre valt svart men å andra sidan står det ”röd” och inte mörkröd i beskrivningen. vödigt söt hur som helst.279:-
Finklänning för julfesten. 449:- och går upp till stl 46. Av tidigare erfarenhet så har jag tyckt att bonprix har ganska stora storlekar. Men innan jag beställer via nätet brukar jag jag läsa vad andra tyckt.
Vill man inte visa armarna så hör den här boleron ihop med klänningen ovan. Också bonprix.
Nu har man kanske inte hellånga klänningar så ofta men OM så är den här från bonprix fin.
Vädligt billig klänning från Haléns för bara 79 kronor(!) men som fått bra betyg av köparna.

Ett tips är att inte vänta alltför länge med det röda för vips kommer alla andra också på att det kommer gå fort tills julfesterna börjar.

Kram på er /Louise

Kolla mer

16 comments

 1. Vilka fina klänningar du visar, härligt med rött till jul!
  Jag föll speciellt för den långärmade spetsklänningen från ellos och alla klänningar från Zalando var ursnygga…
  Helt plötsligt blev jag väldigt sugen på att fira jul…;););)
  Kram kram

  1. Haha, du och dina långa ärmar. jag tycker det är bra med lite halvlång så kan man visa ett snyggt armband 🙂

 2. Den första röda föll jag direkt för, superfin, men även den första spetsen från Ellos och den långa från Bonprix.

  Ha det gott!

 3. Näe, nu behöver jag hjälp! Jag har letat igenom hela Ellos’ sortiment för att hitta den där du inte kom ihåg priset på – men jag hittar den inte. Hilfe – har du en direktlänk?

   1. Åh, gulle! *springer genast in på Haléns*

    Fast Ellos borde betala dig för det där misstaget, det var ju en och annan grej som hamnade i varukorgen medan jag letade igenom hela klänningssortimentet. 😉

 4. Många av klänningarna var jättefina. Gillade verkligen den sista från Haléns. Men jag nöjer mig nog med min röda från Ellos som du och jag har lika av:-) gillar verkligen att du letar upp allt detta. Tack för det!

 5. Hej och alltid lika kul när du tar med våra kläder i dina inlägg 🙂 Trevlig måndag på dig.

  Vet att jag tipsat dig innan men gör det igen 😉 Du kommer locka våra kunder in till din blogg genom att:
  Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:
  1. Skriv ett blogginlägg
  2. Gå in på den specifika produktsidan på http://www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!
  3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
  4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
  5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.se. Du hamnar nu både under senast bloggat på startsidan samt direkt under produkten.
  Tips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten.
  Lycka till och trevlig måndag önskar Anna från Halens

 6. Har du beställt från Zalando? Jag var på vippen att göra det när jag såg att det var gratis fakt och retur. Men när jag tittade närmare verkade hela returproceduren var ganska bökig… Det blev ingen beställning och jag har inte varit inne på deras sida sedan dess. Möjligt att det har ändrats? Jag vill ha det smidigt när jag besäller på nätet och blev lite avskräckt.

 7. Hej Louise! Min härliga vinst har anlänt och nu har håret verkligen fått sig en lyxig tvätt och det är fler som väntar! 🙂 Tack så mycket ännu en gång för vinsten! 🙂 Många kramar från Sara

 8. Jag blev helt förälskad i den första spetsklänningen ifrån ellos! Letat igenom hela deras hemsida men kan verkligen inte hitta den 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.