Joho, tjocka kan visst vara viga

Ni vet det där med kroppar jag skrev om i förra inlägget. Tänk att folk fortfarande tror att bara för att man är storlek större så tränar man inte och är ovig och stel. Att tjockisar alltid är ohälsosamma och bara äter skräp. Det får man höra ofta.

Är man däremot bara smal kan man vara helt otränad och ta bilen för minsta sak men ingen bryr sig. Trots att den personen förmodligen är mycket ohälsosammare än en större människa som rör på sig. Men vi dömer ju efter hur det ser ut.

Så jag tänkte ge er några bilder och en tjusig film. Man kan vara vig och rörlig fast man är tjock. Jag tänkte bara säga det.

Jepp, jag är vig och har alltid varit det. Inget konstigt.

Ja jag kan tugga på tårna om jag vill. Lägga dem bakom nacken. Visst är det kanske lite enklare när man är smal för det tar emot lite med hullet, men ja man kan vara vig. Man kan vara rörlig.

Film här:
img_3984.mov

Jag lade upp en stretchig film igår inför barnkalaset jag skulle på. Jag sparkade liksom igång kroppen för att orka med 20 stycken 9åringar. De var hur gulliga som helst och jag målade dem med uv-färg, plockade undan, diskade, städade och hade kul. Tack vare stretchingen innan. Den var mycket avancerad. Det måste varit den.

Här har ni en annan tjej som är vig och en jäkel på att dansa. Trots att hon inte är lika liten och tunn som en ballerina brukar vara.

Heja Lizzy! Här har ni en LÄNK där ni ser denna fina ballerina dansa skiten ur hela världen.

Det var bara det jag ville säga. Fuck fördomarna 😀

Puss och kram och ha en fin kväll ♥

Kolla mer

7 comments

  1. Haha!! Va bra du är!!! Jag är också vig fast jag är rund:) Visade en yoga position på julafton inför ett häpet gäng som: sa f*n va vig du är???!!!
    De trodde dom verkligen inte och jag fyller snart 50 år till på köpet hehe!
    Marita (igen)!

  2. Folk tror ju inte att man kan ha bra kondis för att man är överviktig heller. Vi hade en grupp som ville cykla och när de såg mig sa en spontant ”Skaa DU cykla?!” på ett väldigt nedsättande sätt, jag blev skitledsen och arg. När vi cyklat typ 20km kom det en jättebrant uppförsbacke som jag var först upp för, detta triggade den snubben ännu mer och han ”tjuvstartade” efter vilan för att kunna ta täten i nästa backe och blev mäkta irriterad när jag åter igen swishade förbi, vid det här laget påhejad av hans kollegor. När vi var färdiga för dagen sa han till mitt ex (dåvarande make) ”Be henne om ursäkt å mina vägnar, hon är grym!”. Jag hälsade dock exet att ursäkter tar man personligen och inte via tredjepart. Den snubben tittade mig aldrig mer i ögonen under det resterande året som de bodde på vårt hotell. Tjockisen 1 – Idioten 0.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.