Jobbklädsel a la mig

Innehåller en annonslänk

Godmorgon raringar. Ja jag vet att det inte är morgon nu för klockan är två. Men jag vaknade klockan ett idag så det är typ morgon då för mig eftersom jag fortfarande dricker morgonkaffe. Jag vaknade först vid sju och tänkte att ja jag är ju ganska pigg, jag borde kanske gå upp? Men njäe, det ÄR ju så gött att ligga kvar i sängen så jag sover ett par timmar till. Nio blir bra. Och så vaknar jag klockan ett. Så irriterande. Men inte lönt att bli sur så jag tänker att jag väl behövde det eftersom jag varit sjuk. För att lägga energi på saker man inte kan ändra är bland det dummaste som finns, så jag försöker att låta bli det så gott det går.

Jag har fått flera mail om jobbkläder. Dels om hur jag själv klär mig, men även tips på en schysst jobbgarderob. Jag klurar på det och lovar att återkomma. Vag gäller mig själv så är jag ganska tråkigt klädd. Eller praktiskt kan man ju säga också kanske, för det är plagg som går snabbt att bra dra på om morgnarna. Det är mycket jeans, topp och gärna en kofta eller hoodie till det eftersom jag nästan alltid fryser när jag har ett stillasittande jobb. Och sneakers på fötterna.För att piffa upp lägger jag till ringar i öronen och kanske halsband. Roligare än så blir det sällan 😛 Ska jag intervjua någon lär jag väl lägga manken till lite mer kanske. Nu när det är vår (om värmen vill komma) är det ju enklare med snygga skor dessutom.

Igår hade jag dock klänning. Den här som är nattlinneskön från Indiska. Den har jag i tre färger och den passar utmärkt till jobb. Ha sneakers till för en slapp stil, eller snyggskor och ett halsband för en piffigare look. Kostar 349:- och så 20% på det för den som är eller blir medlem. LÄNK Milla Tunika

Och så hade jag mina finfina kängor från Brako. De jag visade i TV4 i augusti. Dock har jag inte använt dem av någon anledning. Kanske för att de är aningens för höga, jag är mer hemma med lite lägre kängor. Jag såg att jag till och med hade gått runt med prislappen under ena kängan igår. Stylish.

Så underbart snygga. Men nej, jag tycker det är synd att de bara står här så jag ska sälja dem. Jag behöver köpa typ världens skönaste sneakers(har inga utvalda) för mitt knä och min hälsena gör s vansinnigt ont att det kommer tårar när jag är ute och går. Så hellre sälja dessa och köpa sneakers för pengarna. Nypris är ca 2 500 kr för dessa. Använda en gång.  Kanske 1 700:- eller nåt? Får se om jag lägger ut på Tradera eller Blocket kanske och ser vad de tar där. Uppdatering: har sålt dem 🙂

Det var alltså gårdagens look. Idag är det nattlinne och sprethår. Får se vad det blir. Jag tänkte ta och åka iväg för att fota ett gäng kläder och skor idag som kommit hit i veckan. Mest svart 😉

Kram på er ♥

Kolla mer

9 comments

  1. Brako stövlarna är ju så snygga!! Jag har ett par låga, ljusa som jag använder mycket!Vad har du för storlek?? Kan nästan tänka mig att köpa dom av dig om storleken skulle vara rätt 😉

  2. Åh det har ju jag också! Men hur är dom runt vaden, tajta eller?? Jag vill gärna köpa dom om du kan hålla dom tills lön?? Eller ta en del nu och resten sen? 🙂 Du kan skriva till mig på mail istället, nettan_64@live.se

  3. Klänning är bästa jobbklädseln, tycker jag. Ser snyggt ut och är så himla bekvämt! Sedan jag upptäckte termostrumpbrallornas välsignelse, har jag kört klänning hela vintern.

  4. Extra snyggt med stövlarna till. Hur kombinerar du med ytterplagg till klänningarna Milla – jacka, kappa eller ? Vore toppen att få inspiration.

    1. Hej Åsa. Jag har kört med min skepparkavaj som räcker till strax nedanför rumpan mest hela vintern. Den funkar bra till Milla också. Tycker nog det är snyggast med något som räcker över baken till den klänningen än en kort jacka. Kan ju förvisso vara snyggt med en jeansjacka också, men öppen eftersom det ju inte är midja på klänningen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.