Jeansklänning och paisleyblus

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Indiska

Hej på er! Fy så irriterad jag är! Jag har försökt få igång datorn i över 20 minuter nu, det tar längre och längre tid så det verkar vara dags för en ny. Fasen också.

Oh well, vi får se hur jag löser det. Det har hunnit bli sovdags medan jag fipplat med datorn men ett litet inlägg ska jag väl hinna med innan jag dyker i säng.

Idag hade jag på mig den här mjuka jeansklänningen från Cellbes. Hur skön som helst. Den är dessutom på rea och nu har Cellbes halva reapriset så den kosar från 150 kr. Länk jeansklänning
Dock har jag nog tagit en storlek för stor så jag får nog ta och sälja den, går ju inte att byta nu när jag använt. Eller så jag har den och bara pruttar runt i för den är som sagt jätteskön.
Jag var en liten provrunda i Liljeholmen idag igen men jag kände mig bara sådär skabbig då jag inte hade hunnit fixa håret i morse (trööött) så jag tror att jag tar om några av bilderna imorgon. Men den här blusen i paisleymönster från Indiska kan jag ta. Att bilden är klippt är för att jag ju inte hade brallor på mig 🙂 Även om jag föredrar enfärgade plagg så gillade jag den här för det var helt rätt blå färger i den. Pris 299:- Länk blus

Kram på er!

Kolla mer

9 comments

 1. Hej! Blev sugen på jeansklänningen. Funderar över storlek. Tog du din vanliga storlek och den blev för stor? Hm… Undrar vilken jag ska välja.
  Fint tips. Jättefin klänning. Tack!

  1. Ja det är lite knepigt för jag vet inte om en mindre storlek hade blivit för tajt över röva. Det är mest upptill den är vid, förmodligen för att jag är ett päron och klänningen är rak. Men den är SÅ jäkla skön. Och nu väldigt billig. Snygg i vinter också till kängor och kofta. Så hugg en! 🙂

 2. Klänningen ser superskön ut och fin på dig! Tog du din vanliga storlek som blev för stor? Hur skulle du säga att ärmarna är ?

  1. Ja den är superskön. Ja jag tog min vanliga, den är nog mest stor i ryggen liksom då modellen är ganska rak. Och det är inte jag. Ärmarna är normala liksom, inget som klämmer åt.

 3. Köpte paisleyblusen från Indiska häromdagen. Bara älskar den. Härlig kvalitet och så fina blåa färger. Ps Du är superfin i jeansklänningen.

  1. I klänning eller blus? Ingen av dem är stretchiga. I blusen xl och i klänningen tog jag 50/52. Oftast är 48/50 bättre på mig. Men här hade jag fått ta 46/48 i så fall och jag vet inte om den blivit för tajt över rumpan…knepigt.Kram!

 4. Tänkte på dig idag när jag såg att Halen*s slutar med postorder pgr. av dålig orderingång…
  Handlat där själv förr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.