Jeansjacka och kanariegul topp

Igår innan bion gick jag ju en kort sväng på stan. Jag var bland annat inne på Lindex och kollade efter en klänning som än så länge bara kommit ut på nätet. Men den fanns inte där. Dock hittade jag den där jeansjackan jag inte kan släppa. Den är slut på många ställen eller finns i bara få storlekar och inte i 44 som är den största. Men så igår såg jag den och provade igen. Och jag vill så gärna ha den. Jag tänker att om jag kör bloppis så kanske det jämnar ut sig 🙂

Det enda är att just den här har en konstig slitning där på ryggen. Som att det legat en knapp under när den färgats. Det är lite irriterande när det sitter just där. Det finns även på några andra ställen men där stör det inte. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. För jag ÄR ju kär i den här. Kanske det blir lite bättre när man stryker. Men det kommer ju inte försvinna helt. Hmm.
Jag gillar även den här gula tshirten under. Den går upp till large och kostar 149:-

Puss och kram på er.

Kolla mer

3 comments

 1. Oj, förstår verkligen att du faller för den fina jeansjackan! (Köp den!)
  Letar själv blå jeansklänning i klassisk modell typ som en jeansjacka men lite figursydd och i större stl,utan konstiga slitningseffekter, men hittar ingen som går o knäppa över bysten, sånt gör mig galen. Eller
  vet du var man kan hitta en sån?

 2. Härligt glad vårkombination! 🙂
  Jag undrar hur du gör med ytterkläder till den sköna klänningen Milla (har den i mörkgrått) eller långkofta (har en skön tunn svart långkofta från Indiska).
  Båda är så sköna och det är fortfarande kyligare dar.
  Är nyfiken på hur du kombinerar dem med för ytterplagg.
  Toppen om du kunde ge lite inspiration – som du är så bra på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.