Jeansiga jeans på rea

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Hej på er! Till att börja med så tänkte jag säga att bloggen forfarande har strul så det funkar bara ibland när jag ska svara på era kommentarer. Jag får milslånga rosa felmeddelanden för det mesta. Superirriterande! Och jag själv kan inte fixa det. Får se hur jag ska lösa detta. Men jag vill bara att ni ska veta det.

Så till det andra jag tänkte tipsa om. Reor. Jag har ju skrivit tidigare att jag tycker att reor är sådär kul. Ofta är det gammal skåpmat från ”fel” säsong som inte blivit sålda som reas ut. Och nej, sommarklänningar i oktober är inte för mig. Men däremot så finns det ju bra saker också.

Som HM’s rea. Jag beställde ett par jeans där för ett par veckor sedan, de var dock för små trots att jag tog min vanliga storlek (Lindex-syndromet igen). Så jag skickade tillbaka och tänkte att jag får väl ta en större storlek helt enkelt för jag tyckte att jeansen var snygga.

Så igår gick jag in för att beställa, och då var de på rea för halva priset. Hurra! Så nu hoppas jag att den här storleken funkar. Plus att jag är sugen på att beställa ett par i en annan modell nu när de är rejält nedsatta. Jag hittade en massa annat också på H&M jag gillade men skickade bara efter det jag behövde just nu och det är jeans. Även om jag är sugen på bland annat ett par klänningar…Men de kan jag visa sen.
nk H&M här.

De här beställde jag. De är i skinny modell och det kan man lugnt säga att de var på mig så jag fick alltså gå upp en storlek. Men jag gillar dem för de är liksom som vanliga jeans. Inte sådär tunna och damiga som en del andra är. Nu kostar de 149 kr så priset kan man inte klaga på. Dock är det få storlekar kvar och detta är alltså på HM plus sizes.
Länk skinny regular.

Jag funderade även över de här i boyfriend modell. De är vidare över låren. Sen hade jag gärna sett om man kan vika ner den där kanten för det vill jag inte ha på vintern. Jag har haft boyfriendjeans tidigare och de blev en favorit. Så kanske jag beställer dessa om det finns torlekar kvar…299 kr nu. Länk boyfriendjeans.
Och så dessa i shapingmodell. De ska tajta till röva och magen är det tänkt. De ser snygga ut tycker jag och nu kostar de 299 kr (ord 499).
Länk shaping skinny jeans.

Okej att jeansinlägg kanske inte är lika roliga som fina klänningar, men jeans är det många av oss använder i stort sett dagligen så det behöver man kanske också tips om. För det är svårt att hitta snygga jeans i större storlekar. Ofta är de tunna och fismjuka liksom. Inte jeans-jeans som jag vill ha. I fel struktur och med fula låtsasslitningar. Vi vill fan ha likadana jeans som de med mindre storlekar. Helt vanliga jeans alltså. De från H&M brukar vara såna, så jag hoppas att dessa kommer att vara det 🙂

Kram på er

Kolla mer

2 comments

 1. Tack för tipsen, men jag var för sent ute.
  Jag tycker det är så roligt att följa dig, efter den sista tuffa tiden i Stockholm och nu på ett betydligt behagligare ställe i livet! Det är du så värd!
  Jag följer din blogg dagligen.

 2. Jag älskar HMs boyfriend jeans. Få jeans passar mig så bra som denna modellen. Perfekt för min stora rumpa och tjocka lår.

  Jag är så himla glad för din skull att du hittat kärleken. Har läst din blogg sedan jag hittade den på Amelia.
  Nu håller jag tummarna för att du hittar ditt drömjobb.
  All lycka
  //Katarina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.