Jeans topp och sneakers

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Hej på er vänner. Allt väl? Vet ni, jag börjar längta lite efter jeans och tshirt. Och sneakers. Det är så jag. Det är förvisso klänning också men det kräver mer att man stryker och fixar på ett annat sätt än med jeans och topp. Än är det liiite för varmt för jeans för min del, men de säger att det ska bli svalare redan framåt helgen.

Så jag tänkte att jag slänger ihop ett litet collage med kläder från Cellbes. Mycket för att visa de som tror att Cellbes bara är tantkläder att nej, så är det inte.

Hoppas ni gillade mitt tips, fler kommer såklart. Och jepp, jag ska visa mitt nya överkast och morgonrock också men jag har inte orkat bädda med det än. Och morgonrocken tar jag med ner till Osby och fotar där tänker jag.
Puss o kram

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.