Jeans och topp är grejen för den här tjejen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Visst rimmar jag tjusigt i rubriken? 😛 Det bara blev så och sen fick det vara kvar helt enkelt, för det handlar ju om jeans, toppar och mig. Fast kanske mer kvinna än tjej? För tant är jag då inte, men tjej…hur länge är man det? Jag vet faktiskt inte. Aja, strunt samma egentligen.

Men tillbaka till jeans och topp då, det och ett par sneakers på fötterna och jag känner mig som mest hemma. Ibland med en lite finare blus upptill, och det händer att sneakersen byts ut mot något annat. Dock inte mot pumps som ju vore snyggt, men då dör mina knän ontdöden så det går icke just nu.

Ofta blir topparna svarta dessutom, även om jag gör mina försök med färg emellanåt. För jag gillar ju färg. På andra. Men jag ska försöka mig på lite ljusare nyanser nu i sommar, kanske vitt kan bli något för mig, men bara om jag blir solbränd. Att vara blekfisig och ha vitt är inget för mig.

En blus att klä sig i till jeans och sneakers, eller kanske till svarta långbyxor och sandaler? Eller vad man nu gillar att ha på sig för svart passar ju till det mesta. Länk blus.
Jag har storlek xl på mig, och för den som inte gillar svart så finns den här modellen även i rött med svartvita blommor. Länk till den här.
En helt vanlig dag i min ”uniform”- det vill säga jeans, topp och sneakers. Jeansen är från Lindex, men ett eller två år gamla.

Ha en fin måndag alla.
Kram!

Kolla mer

2 comments

  1. Hej! Ville bara säga att du ser superfin ut på bilderna, stark liksom! ❤️ Heja fig och tack för bloggen som alltid är ärlig och rättfram.

    Med vänlig hälsning, Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.