Jeans för alla rumpor till extra bra priser

Innehåller annonslänkar

Eftersom jag nu skrev i förra inlägget att jag går vidare så gör jag det direkt. Jag tänker inte gråta mer över sådana som inte tycker att jag är något att ha. Bah! Så vidare går vi och det direkt in på mode. Pang bara! Till brallor. Något som precis som kärlek kan ge ångest. För de flesta jag känner tycker att byxor och jeans är det värsta plagget att prova och köpa. Förutom bikini då, men badkläder spelar liksom i en liga för sig själva.

Men det senaste året har jag faktiskt hittat många byxor, och framförallt då jeans, som passar mig. De sitter bra, är snygga, lagom långa och jag får ingen ångest. Främst har jag köpt brallor från Haléns, men det har även blivit några par från Cellbes. Och just nu väntar jag på fler par att prova från just dessa två företag. Eftersom Cellbes har 20% på alla brallor till och med idag så passar jag på att tipsa om dem.

De här har jag beställt. Finns från stl 34-60. Dock slut i stl 36-42. Om det är just nu eller om de kommer in igen vet jag inte. LÄNK

De här har jag sedan innan och en bild med dem på blev en av mina mest gillade på Instagram. Stl 36-58. LÄNK

De här kommer från Haléns och de väntar jag också på att få hem och prova. LÄNK

Dessa favoriter för 299:- från Haléns har jag tipsat om flera gånger men om jag nu skriver om jeans och byxor så måste de med igen. Jag har tre eller fyra par och älskar dem. Bara så ni vet. Bäst är att de finns i olika längder dessutom. stl 34-52. Just de här är i high waist, LÄNK men finns även med normal waist LÄNK.

Ett annat tips är att kolla in H&M online som har 30% på sin rea idag och de är flera snygga jeans, funderar själv på ett par med revor.

Kolla mer

7 comments

  1. Kan även tipsa om Levis 314 shaping straight – de skönaste och mest välsittande jag vet. I NY i somras sa en afroamerikansk expedit (med samma päronformade kroppsform som jag) åt mig att testa dem. Älskade dem så köpte sju par… 🙂

  2. Självklart förtjänar du endast de allra bästa! Bra att du vet det! Jakten på de perfekta jeansen fortsätter… 😉

  3. Jag är modellen ”kort med stockar till ben” så modet med avsmalnande ben är såå jobbigt. Oftast fastnar byxorna innan jag fått upp dom över knäna Brukar beställa jeans från Bon Prix, de sitter bra i midjan utan att glipa i svanken. Levis jeansen lät spännande om något dyra men kanske måste testa

    1. @Sara: Härligt! Kolla Levi’s egna sida med vetja! Om du tecknar ett konto på MyUs.com kan du beställa dem till USA-priser då du via MyUS får en fiktiv adress i Florida. Sedan väljer du den amerikanska sidan istället för den svenska då du beställer. Är 20% rabatt på första ordern med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.