Jag trodde att jag förlorat er

Hej på er! Idag har jag som ni kanske märkt inte hunnit blogga. Det har varit full rulle precis hela dagen. Jag satt med jobb till cirka klockan 4 natten till idag. Släckte vid halv fem. Somnade halv sju och sedan upp vid kvart i nio. Fast det går. Mycket bättre än jag trodde till och med för även om jag är lite trött nu så är det ju bara bra. Sedan har jag jobbat, letat andra jobb, städat, tvättat och haft en kompis på besök.

Nu är sängen renbäddad med lakan som fortfarande var varma från torktumlaren så jag börjar snegla mer och mer åt det vita fluffet där. Men jag ska bara kludda ihop en pack-lista först. Jag drar ju till Osby imorgon. För eventuella tjuvar säger jag som jag brukar, dvs att jag har tagit med mig all elektronik förutom min tjock- varsågoda att lyft med er 60 kg tv om ni har lust.

Just det ja, jag har fipplat lite med bloggen också för i samband med tema-bytet för en vecka sedan så försvann även min spårningskod till Tailsweep där man kollar statistik. Jag hade ramlat ner över 100 placeringar på listan. Först tänkte jag bara, va fasen? Har de tröttnat på mig och bloggen nu? Sen kom jag på att det nog berodde på bloggfixet jag och John höll på med.

Imorgon ska jag på pressmöte och kika på nyheter så jag tänkte blogga om dem från tåget. Jag har ett paket att hämta ut. Så imorgon blir det alltså rykande färska skönhetsnyheter.

Sov gott vänner.
Kram!

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.