Jag testar underkläder från Adamo by Swegmark

Nu har jag provat setet från Swegmark. Det där linnet och trosorna som är signerade Amelia Adamo by Swegmark alltså. Trosorna går bara upp till storlek 46 men det funkade faktiskt. De SKA ju hålla in liksom. Och det gör de. Linnet har en utslätande effekt på bubblor lite här och var. Helt försvinner de inte men det går ju inte. Vart skulle fettet ta vägen liksom? Jag drog ner linnet över trosorna och jag tror det kommer att sitta på plats tack vare silikonkanten. Jag kan ju inte svära på det då jag inte gjort något hopperunt-dansochtjim-test på det än. Amelia Adamo har stoppat ner linnet innanför trosorna, då lär det ju sitta ännu bättre men jag inbillar mig att skarven syns mer mitt på magen då.

Jag har beskurit bilderna lite, för även om jag brukar tänka att skit samma, jag lägger ut bilder på hela mig för det är ju sådär jag ser ut och det blir fånigt att bara visa halva mig. Det gjorde jag förr (på dejtingsidor) men det har jag kommit över. Jag har ju faktiskt en underkropp och även om den inte ser ut som jag kanske vill så hey, det är ju jag just nu. Hur som helst ville jag bespara er mina kritvita lår den här gången 😉

linnetrosa Ja här är jag då. Och ja, bilden är lite suddig men de som var klarare såg jag inte klok ut på. Lite fåfäng är jag allt.

linneswegmarkJag har 90D i linnet. Annars har jag 85E i bh men eftersom den här ska gå ner över höfterna bestämde vi att ta en större omkrets. Jag tror jag hade kunnat ha en större kupa också, dvs 90E. Men det kan vara för att jag är van vid att bygeln ska sitta långt in under brösten liksom. Det ska inte den här modellen göra. Så jag petade runt lite på tuttarna tills de hamnade rätt och jag hade två bröst istället för fyra. Det känns som om två räcker alldeles utmärkt.

shapelinneJa så här blev det alltså. Linnet finns i vanilj och syrenlila också.

Pris för linnet är 499 kronor. Trosorna kostar 199 kronor. Serien Adamo by Swegmark finns bland annat på M magasin, Swegmark.se och i underklädesbutiker.

Kolla mer

7 comments

  1. Så glad och stolt över dig,, äntligen får man se hur kläderna ser ut på riktigt på oss riktiga kvinnor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.