Jag ska vara med i Nyhetsmorgon…igen :)

13174066_10154702746149918_4301992995231880964_nDen 7 augusti gör det här gänget comeback i Nyhetsmorgon. De ringde mig igår morse och frågade om jag vill vara med igen för de var så nöjda med vår förra medverkan att de nu vill göra höstmode. Eftersom jag ju tyckte att det var en himla rolig upplevelse så tackade jag såklart ja. De skulle även fråga Linda-Marie och Anna. Än vet jag att Linda-Marie tackat ja i alla fall. Kul 🙂

Den här gången tänkte jag nog lägga mig mer i hur jag ska se ut. För nu när jag varit här nere i Osby har jag fått lite feedback på min förra medverkan. Det har jag ju fått även när jag var i Stockholm, men menar från barndomsvänner och så. Det alla har gemensamt är att jag såg obekväm ut i mitt första set. Det med jeanskjol och ljusblå skjorta (har ingen bild och har inte kollat klippet än så jag har inte tagit stillbild). Och det stämde ju. Det var inte alls jag och stylingen var långt ifrån hur jag personligen hade stylat en tjej med putmage och breda lår. Det blev fyrkantigt. Klänningen här på bilden var så mycket mer jag.

Och så ska vi som sagt var visa höstmode. Eller förhöst blir det ju eftersom det väl inte hunnit komma ut så mycket höst än i början av augusti. Men som ni vet så tycker jag ju så mycket mer om höstens mode än sommarens. Det är mycket mycket snyggare! Så det kommer bli ännu roligare att vara med. Jag tänkte prata ihop mig lite med Frida (stylisten) innan. Och nu vet jag hur det kommer gå till så jag kommer inte att vara alls lika nervös som sist. Nu ser jag bara fram emot det, till skillnad från sist då jag även hade halvpanik och kräkte och magsjukade mig genom natten innan sändning. Så om min kompis tyckte att jag såg rynkig ut i tv så kanske det stämde med tanke på att jag sovit en timme. Men nästa gång ska jag vara solbränd, pigg och fräsch. Ja jävlar! 😀

Så nu vet ni. 7 augusti.
Puss och kram!

Kolla mer

17 comments

 1. Åh vad roligt! Älskar höstmode med koftor ponchos och kängor och jeans. Ser fram emot det redan. Tror TV4 fick mycket respons i sociala medier . Kram

 2. Wow vad kul. Nu hoppas jag på ett längre inlägg och lite fler blandade stilar. Jag tyckte ni gjorde det fantastiskt bra senast.
  Du var så himla snygg i klänningen.
  Kram Katarina

 3. Väldigt kul att ni ska vara med igen. 🙂 de behövs verkligen poängteras o ta fram mer för alla kvinnor vilken storlek som. Men det är som du säger med stylingen den va inte jättesmikrandre för en större storlek. Mesans den andra klänningen v top notch! Det va även så på visa av de andra tjejerna. Så stylisten hade ju lite problem med stylingen av er så hoppas du kan påverka lite mer denna gången man vill ju ofta visa kurvorna inte se ut som en fyrkant. 🙂 ha en trevlig helg!

 4. Jättekul att höra – jag kommer att kolla! Frida är säkert en duktig stylist för smalisar men du har mycket mer koll på kurvig styling 🙂 Det kanske är många som skulle vilja boka in dig för en shoppingrunda och få lite hjälp med vad man kan tänka på. Hur framhäva? Hur dölja? Tips och trix. Har du funderat något på det? Du kanske redan tar sådana uppdrag?

 5. Vi är många som kommer sitta klistrade!!:) Har du nånsin funderat över att jobba som personal shopper?? Jag skulle helt klart anlita dig!!

 6. Jätteroligt Louise ! Håller nog med dig att du kände dig lite obekväm. Nästa gång då är du på topp. Lycka till men vi hörs innan dess

 7. Vad kul att höra!
  Och det är ju toppenförslag du fått om att vara personal shopper! Du borde kontakta kedjorna och sälja in denna idé och erbjuda dina tjänster (tänker att det kanske mest är kedjorna som har större storlekar)! Det blir ju så mycket mer trovärdigt att få hjälp av någon som verkligen förstår.

  Kram

 8. Hej Louise! Bara att gratulera- lön för mödan får jag säga:)
  Väntar med spänning på nästa gång!!
  Ha det bääääst! //Marita

 9. Vad kul, du är verkligen värd det. Jag får ut jättemycket av dina tips och att du provar kläder och visar realistiska bilder. Även av annat du skriver i din blogg. Kram Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.