Jag ska tatuera ögonbrynen!

Som ni förstått så tycker jag att det är jätteroligt med smink och älskar att lägga makeup. Jag tycker inte att det är ett tvång och njuter av det. Om jag tyckte det vore astråkigt med smink hade jag förmodligen inte använt det. Eller kanske mascara, jag vet inte. Men nu finns det inte ens på kartan.

En sak jag dock tycker är trist är mina ögonbryn. Jag fyller i dem för de är tunna och överplockade. Modet var ju sådant så vi är många som har tunna bryn, alltför tunna tycker jag. Ansiktet saknar lite karaktär om man bara har smala streck anser jag. Sen får ju alla ha vad de gillar, men så tycker jag. Sen vill jag inte ha tjocka buskbryn heller, det är inte snyggt.

Och visst går det bra att måla dit dem, men jag är en sån som tydligen petar mig i ansiket en hel del. Jag tänker inte på det, men mina bryn gnuggas bort. Speciellt när jag jobbar, då sitter jag väl och funderar, har gnuggar, klurar och skriver. Så de försvinner och så måste jag fylla i för att det inte ska se fult ut.

Så jag har funderat på 3D bryn ett bra tag. Och nu har jag bestämt mig. Jag ska göra det. För igår kom nämligen min kollega Agge till jobbet och hade gjort sina bryn, och hon var superfin! Så jag har kontaktat den tjejen som gjorde Agges bryn. Jag tänkte ta och dokumentera allt. Hoppas det är något som kan intressera er? Om det gör det, vad vill ni ha reda på då?

För 700 spänn kan du se ut som Angry birds. Som hittat!

Detta är alltså riktig reklam jag hittat på Facebooks marketplace och såna som alltså tycker att de gör ett bra jobb och vill via de här bilderna locka kunder. Eeeeh, nej aldrig i helvete!

Ja jag förstår att det kostar 1000 kronor. Man kan göra fynd och hitta bra delas som kan sin sak, men är det FÖR billigt ska man se upp. Och tusen spänn är för billigt. Ingen som gått en bra utbildning tar så lite.

Bilderna ovan är alltså INTE från stället jag tänkt gå till. Inte inte inte!!

Men som sagt, om ni är nyfika och själva funderar över att skaffa bryn, samt har frågor. Ställ dem så ska jag ta med mig dem och ta reda på allt.

Kram!

Kolla mer

3 comments

  1. Jag 3D tatuerade mina för typ 2-år sen. Så nöjd. Har fått fylla i 1 extra gång, men jag spenderar mycket tid i solen och salt vatten. Du kommer säkert bli nöjd.
    Snygga klänningar i tidigare post, jag beställde den blå. Ha det bäst.

  2. Jag vill veta hur det ser ut efter ett tag. 1, 2 år eller så. Smärta, passar det alla hudtyper, vad är rådgivningen (bada, sola, duscha etc), pris, finns det bara em form etc. Etc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.