Jag och min älskade

Godkväll mina fina. Allt väl? Här är det ganska slött idag får jag ju säga. Jag är tillbaka i min lägenhet efter cirka en vecka hos Thomas. Det är ju inte utan att jag saknar honom. Fördelen är väl att eftersom jag haft ont i huvudet hela dagen så har jag kunnat sova och bara skrota runt ifred idag när han har barnen.

I tidsdags var vi ju och firade mormor som fyllde hundra år. Thomas var med och träffade cirka hela släkten på mammas sida. Och i torsdags när Thomas var iväg och jobbade 3 dagar så hade jag hans föräldrar på fika i huset. Så vi är introducerade för varandras familjer och det känns jättebra. Så nu tänkte jag att ni också ska få se honom. Ni som följer mig på Instagram har redan sett en bild på oss, men jag vet ju att inte alla har Insta. Så här kommer vi. ❤️

En bild från maj eller nåt.
Från i vintras. Bleka men kära 🙂
I tisdags på mormors fest såg vi ut så här.
Jag älskar denna där <3
Han gör mig glad, han är omtänksam, han är fin och den rätte för mig.

Ni som följer mig kanske minns att jag skrivit att vi träffades för cirka 18 år sedan ( ingen av oss minns exakt) på Lilla Torg i Malmö. Sedan dess har vi träffats, bråkat, inte hörts på år, träffats igen men aldrig kunnat släppa varandra. Och nu äntligen är tiden rätt för oss. Det låter kanske cheesy, men så är det. Jag är superkär och vet vem jag vill ha. Äntligen.

Jag älskar hur vi skrattar mycket, fjantar och tramsar, är allvarliga, hur han tar hand om mig och hur jag får ta hand om honom. Jag var singel länge men nu har jag hittat hem. (Och ni andra som också varit singlar länge – ni ser att man inte ska ge upp hoppet).

Puss och kram på er ❤️

Kolla mer

67 comments

 1. Ni är så fina tillsammans och på bilderna ser man det där kärleksglittret!❤️❤️❤️
  Ni är menade för varann, det behövdes bara den där ”lilla” tiden på 18 år.
  Leve kärleken – hurra och grattis!

 2. Tänkte på de gamla visdomsorden, den som väntar på något gott❤️❤️Ni är så fina tillsammansdet lyser❤️❤️om er.

 3. Läser ofta, kommenterar sällan men nu måste jag säga att: Åh så fina ni är, stort grattis till er och kärleken! Gläds åt dig 🙂

 4. Får pirr i magen av att se bilderna på er. Mycket kärlek som avspeglas där. Så innerligt glad för er skull. Ta hand om varandra.

 5. Lycka till med kärleken och varandra, båda två.
  Vi som hade nöjet att träffa honom på min mors 100-årskalas ger .
  ❤️

 6. Men åh så fina tillsammans.Kärleken lyser om er båda.Så glad för er skull.❤❤

  Tack för du låter oss se!Du är vacker och det är han också.

 7. Åhh så fina!!! Cheesy eller ej, skit i det! Baka en hel cheesecake om så är – och njut av den, säger jag!!!!! Vad goa ni är ihop! Han är en stilig karl, den du!

 8. Men Wow så fina ni är tillsammans. Det lyser om er <3 Väl värt att kämpa för och vänta!! Hurra för kärleken <3

 9. Brukar inte kommentera, men känner att jag måste. Så kul, är du så värd, ni passar bra ihop, önskar er allt gott

 10. Alltså wow vilken snygging han är, ni är hur fina som helst tillsammans.
  Jag hoppas att alla svartsjuka som försökt förstöra för er sitter och verkligen avundas er efter att sett dessa fina bilder med så mycket kärlek. De kommer inte lyckas förstöra!!
  Du förtjänar detta!

 11. Ni är verkligen jättefina tillsammans. Båda strålar!
  Njut av kärleken och varandra ❤️
  Tänk så bra det kan bli ✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.