Jag och favoritväskan drar vidare till Malmö

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godmorgon! Idag är det dags för mig att åka tillbaka ner till Malmö igen. Jag kan inte säga ”åka hem” än, för det känns inte som hemma än. Men jag ska ner för att fixa färdigt så jag kan börja trivas mer i lägenheten. Och sedan får jag börja undersöka Malmö lite mer. Som att kolla in fik, nattliv, restauranger osv.

När jag skulle åka till mamma och pappa över jul bestämde jag mig för min gröna kappa. Den är rymlig och bra när man ska sitta på tåget resonerade jag. Och grönt och rött hör ju julen till liksom. Och så tog jag med min nya väska också. En jag beställt från Cellbes, liksom kappan, för de har Ceannis numera.

Grönt är skönt. Och inte lika vanligt som grå och svarta kappor som ALLA har på vintern. Jag gillar ju svar, men lite trist blir det när det blir en enda stor gråsvartbrun massa av människorna på vintern. Länk grön kappa.

Och så nya favoritväskan då. En jättebra storlek – inte för liten och inte för stor. Man får plats med smink, vantar, hårborste, nycklar och vad man nu stoppar ner i väskan.

Och så gillar jag den randiga strukturen. Länk Ceannis väska.

Nu blir det frukost, sen packa ihop mina prylar och dra vidare söderut.
Kram på er!

Kolla mer

5 comments

  1. Du är så fin i den gröna kappan! Snart kommer det kännas mer hemma i Malmö och du kommer att upptäcka allt staden har att erbjuda. Promenad längs Ribban eller i Slottsträdgården, fina Stadsbiblioteket, Malmö Live, Hansa och alla mysiga ställen på Gamla Väster. Bara säg till om du vill ha tips på restauranger, frisörer eller vad det nu kan vara. Kram och ha en mysig fredag i nya lyan!

  2. Snygg kappa och skönt att man kan knäppa högt upp i halsen. Visst är det härligt med lite andra färger, det är mycket svart nu på vintern. Jag gillar verkligen svart och har många mörka plagg. Men ibland känner jag för att pigga upp mig lite, då tar jag på mig en rosa tröja. Då händer det att jag får positiva reaktioner, men samtidigt kommer det en liten antydning om att egentligen är det för yngre. Jag är ju modell äldre, som du vet, men jag skiter faktiskt i det och jag tänker fortsätta klä mig som jag känner för. Så är det här i livet – Hoppas du kommer att trivas i Malmö! God fortsättning! Kram

  3. Så himla snygg färg på jackan. Hoppas nu ditt nya liv i Malmö kommer bli toppen. Ibland behövs det en förändring för att det sen ska bli bättre. Bodde själv inneboende men tyvärr dog han plötsligt bara 30 år gammal. Jobbigt med flytt men så nöjd med nya lägenheten. Är det ett förstahandskontrakt du fått? Lycka till med allt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.