Jag lovar att inte ge nyårslöfte

Amelia har gjort en mini-enkät bland oss bloggare om nyårslöften. I år tänker jag inte avge något för jag vet att jag inte håller det ändå. Det ska vara stort, högtidligt hej och hå vid tolvslaget och löften är aldrig så heliga som då. My ass! Jag tänker som sagt inte avlägga något som ger mig dåligt samvete om jag bryter det. Jag vill ge mig själv en sundare livsstil nästa år men det behöver jag ju varken lova mig själv eller andra. Just do it! som Nike säger. Det måste vara en av de bästa slogan som funnits. Att bara göra det, så jäkla bra.

Länken till amelias enkät där jag, Cissi Wallin och Andreas Lundstedt svarar om nyårlöften

Kolla mer

3 comments

 1. Hej!
  Första gången jag läser din blogg. Ha, ha riktigt rolig. Jag brukar säga som så: I´m NOT overweight I´m just undertall. Men trots detta har jag gått och köpt mig ett löpband. Eftersom jag är ett TV-freak kan jag ju kombinera detta med att gå/jogga på ett band samtidigt. Känns liksom lite mer ok då att kolla på TV.
  /Anna

  1. Anna: Välkommen 🙂
   Eller hur? Vi kan ju bara inte hjälpa att vi inte är två och en halv meter långa heller? Bra med löpbandet där. Jag har själv min motionscykel jag började trampa på i somras men sen hittade jag en massa ursäkter. Dags att dra fram eländet igen och trampa loss.
   Lycka till med bandet och berätta hur det går. /Louise

 2. Det var länge sedan jag slutade att ge nyårslöfte. Jag tar dagen som den kommer och bestämmer mig eftersom, det passar bäst för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.