Jag letar boende…igen. Har ni tips blir jag gladast

Tänk om man vore snigel ändå…

God förmiddag kära ni! Idag sitter jag bland annat och letar lägenhet. Igen. Fy vad jag hatar att flytta, men det är bara att bita ihop och gilla läget. Det verkar inte som om jag får överta kontraktet i ettan jag bor i nu, så det är bara att leta vidare. Jag har kontrakt här till 15 juni, men kan bo kvar juni ut så från dess är det bara att dra vidare.

Jag lade upp annons på Blocket och i grupper om bostäder på Facebook igår. Och nu tänkte jag be om er hjälp. Vet ni någon som vet någon…? En lägenhet i Malmö till mig. Har bra referenser från tidigare boende. Jag bor i Slottsstaden nu så det vore ju praktiskt att få bo kvar i närheten, men jag kollar på annat också. Dock inte Rosengård.

Jag funderar även lite över Helsingborg, men det är bara som jag tänkte på nu idag. Det är inte vidare genomtänkt utan bara en tanke än så länge.

Jag blir så väldigt glad om ni kan komma med tips, för nu går tiden snabbt tills det är dags att flytta ut.
Puss och kram på er!

Kolla mer

9 comments

  1. Du kanske redan har koll på detta men leta på kvalser.se, hyrenbostad.se, stadsbostader.se, och boplatssyd.se. Hoppas du hittar något!

  2. Det finns tyvärr värre ställen än Rosengård som du ska undvika. Hoppas du känner folk i stan som kan vägleda dig vad de gäller område

    1. Hej Sara. Ja jag frågar vänner om områden innan jag tittar på lägenhet eftersom jag har dålig koll själv på områdena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.