Jag köpte den beige-svarta

Hej på er. Hur har er helg varit? Min har varit lugn som en filbunke. I lördags var jag ju som jag skrev iväg till gymmet för att träna men de har sommartider så det var stängt. Snopet. Så jag gick hem och fixade till mig och traskade bort till Gina Tricot på Götgatan. Jag provade två klänningar och en topp innan de stängde. Sedan hem och plocka, kolla tv och sådär. Min vän Rebecca skulle sova hos mig så hon kom vid tolv och sedan satt vi och snackade till någon gång efter tretiden. Och igår, söndag käkade vi långfrukost och kollade film. Mysigt :)Resten av söndagen gick mest i slöhetens tecken faktiskt. Ganska skönt om än att jag får dåligt samvete av att sitta och glo på tv mest hela dagen. Jag är ingen såndär som följer en massa serier och laddar hem filmer och njuter av att sitta en hel helg och titta på tv. Nope, jag blir rastlös och uttråkad. Huu!

Idag har jag en hel del att fixa med i form av jobbansökningar och liknande. Nu är det ju inte många som anställer innan semestrarna men det kommer ju ett liv i augusti också. Då är det nya tag vad gäller karriären. Jag hoppas och tror på ett år i förändringens tecken. Dels för mig själv med hälsa och jobb och sedan i höst ett regeringsskifte. Det blev lite politiksnack på Facebook igår och det är alltid ett känsligt ämne. Jag har vänner som har helt andra färger partimässigt än vad jag har. Och jag förstår flera av dem. De flesta röstar ju på det som gynnar de själva mest. Helt förståeligt. Däremot har jag ingen förståelse för folk som nedvärderar och pissar på de som tycker olika. Att kalla dem för idioter och annat och sedan kräva respekt själv är lite som att pinka i motvind. Du får tillbaks vad du själv ger. Nu ska jag dock inte gå in på politik här i bloggen. Big ass fashion är inte rätt forum för det. Det tar jag hellre upp på andra sätt, kanske genom att väcka min första blogg till liv igen och där bara skriva av mig lite. Det är ganska skönt ibland. Så det om detta för nu.

För att det inte ska bli bildlöst i inlägget så tänkte jag gå tillbaks till i lördags då jag var på Gina Tricot och köpte min första ”gå ner i vikt-klänning”.

svart För att bli på den säkra sidan testade jag klänningen igen. Och även den svarta. Den är himla snygg men jag har flera svarta klänningar så nope, även om jag gillar den så blev det inte den här.

beigesvart Utan den jag visat tidigare. Den som ser ut att vara svart och vit men som är mer beige och svart vilket är mycket snyggare. Den ser liksom ganska exklusiv ut även om den bara kostar 199:- kronor. Jag fick Rebecca att testa den också och hon tyckte också att den känns lyxigare än vad den är rent prismässigt.

tyg Om man inte vill visa så mycket klyfta går det att vika upp tyget så blir klänningen ”snällare”. En snygg sak för till exempel bröllop. Funkar året om dessutom.

glassar Ni som följer mig på Instagram har nog redan sett de roliga halsbanden Gina Tricot fått in. Det här med glassar är ju bara så..kul. Inte snyggt på ett traditionellt sätt men jag gillar roliga detaljer. Jag har för mig att glassarna kostar 249:-

ananas Eller vad sägs om ett gäng ananaser runt halsen? Jag minns inte priset på de här men jag tror det är samma som glass-halsbandet.

Ha en fin måndag kära läsare. Kram!

Kolla mer

13 comments

  1. Håller helt med dig i dina åsikter och tankar runt ämnet politik.

    Ps. Kom på ett bra namn för din blogg sen när rumpan din har blivit mindre, Bad Ass Fashion. 😀

    1. Tack snälla Mia. Egentligen har jag väl inte råd med en klänning men faktiskt, jag ÄR värd den och tänker köpa något vid typ vart 5e, eller vart 7 kilo typ. En liten extra sporre och kul att se tillbaks på sedan.

  2. Hur är klänningen i ryggen, tycker det är å svårt med klänningar där ryggen är för bar, med bh, gillar inte när man ser bh eller bh band

  3. Älskar din blogg :), blir lite dyrt för plånboken ibland bara ;-), då du hittar alla guldkorn och gör det lätt för mig att hitta rätt. Kan bara hålla med dig om *belöningsklänningen* ( grymt jobbat för övrigt) är sjukt snygg, och känns lyxigare. Jag körde en underklänningen när jag prövade denna ( å köpte den) vilket gjorde att klänningen föll ännu snyggare. Sluta aldrig blogga !! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.