Jag känner mig hemma i svart stickat

Hej söta ni

Idag har jag haft besök av min fina vän Marika och hennes underbara dotter Miloo. Självklart glömde jag ta foto på dem. Jag tog bild på min sketans tekopp men glömde människorna. Aja, det får bli nästa gång. Jag är så glad att jag träffade dem för visst ger vänner energi till tusen? Såvida man inte träffar energislukare men dem försöker jag undvika och hoppas att jag inte är en själv. Imorgon ska jag försöka få till träff med en annan vän som jag inte träffat sedan början av sommaren. Det är helt sjukt vad tiden går. Som tur är brukar det ju kännas som igår när man väl ses igen. Det är ju inte det enda jag ska göra men det andra är kanske inte så intressant att skriva om direkt.

På torsdag ska jag iväg till pressvisning för Indiska. Som ni vet är jag ju ett fan av deras saker så jag slank in där en sväng idag igen. Dagens tema var svart. Jag hittade en stickad klänning och en kofta som bara är jag. Jag vill ha båda. Snälla Indiska kan ni inte bara ge mig dem? 😉 Gärna halsbandet, nån väska och några andra klänningar också när ni ändå är på givarhumör liksom.

Oj vad jag gillar den här klänningen. Jag har provat flera i trikå, bland annat på HM+ men de har hängt som en säck. förutom runt mage och höfter då. Den här har sömmar vid bysten som gör att det blir bra passform. 349:- för klänningen. (den är nog mer mörkgrå kanske men ser nästan svart ut)
Här tog jag på den hålstickade koftan med fjärilsärm över klänningen. Jag kände mig hemma direkt. Halsbandet är också riktigt jäkla snyggt. Indiska det också och kostar 149:-. (det är verkligen dags att byta ut min kamera nu, jag blir helt gul i ansiktet ju. Ganska osnyggt)
Såhär ser ärmen ut. One size på koftan. Lika snygg över klänning som till jeans och annat. 399:- kostar den. Jag har inte sett den i nätbutiken än men den kommer kanske.
Jag gick förresten förbi Lindex också där denna väska nu kommit ut i butik. Jag såg ingen inne i affären så antingen var de slut redan eller så hade de inte hunnit ta fram. De jag såg stod i skylten och ja, den är lika fin som på bild. Dock vill jag ha möjlighet att ha långt axelband också. Men för den som inte kräver det är den här finfin för 299 kronor.

Nu sova. Puss på er. /Louise

Kolla mer

11 comments

 1. Å, så mycket fint du hittar till oss andra i samma storlek. Måste försöka få till ett besök både på Indiska och HM.

 2. Tycker absolut att Indiska ska ge dig en MASSA kläder m.m för all bra reklam du ger dem.Har hittat precis vad jag söker många gånger,tack vare dig…och det är inte bara på indiska!! Varför inte fråga dem om de skulle vilja stötta dig,på nåt sätt…de får ju en massa gratisreklam…de kan ju inte mera än säga nej?! Du skulle verkligen vara värd lite kompensation för allt bra du skriver om olika kedjor och dess kläder… Har oxså minskat min kompiskrets betydligt,orkar och vill inte ha dessa, sk kompisar som bara tänker,och pratar om sig själva…det gör ju,att man har så mycket mindre ork,med dem man egentligen trivs och får kraft av,man ska ju vara en bra givare och kompis själv oxså! Vänner gör att livet är värt att leva….och så din goa blogg,SÅKLART!! =O) KRAMAR i massor.

  1. Vem är denna ”Anna” som är spydig hela tiden? ”comes around goes around”, hoppas det säger dig en hel del.

   Louise! Bra smak som vanligt 🙂
   Kram/Älla

 3. Kläderna sitter väldigt bra på dig…älskar koftan….är en sucker för långa koftor…Dock gillar jag inte att visa benen….:)
  Väskan är ljuvlig…Men skulle med önska en lång rem…Kanske utvecklar de den vid senare tillfälle…En väska som gör en glad…

 4. Så snygg klänning!
  Snyggt, enkelt, stilrent och klassiskt till hösten/vintern, blir så himla sugen, men köpstoppet kvarstår…;) Himla tråkigt med sånt, men tur är väl det, för man har lust att shoppa varje gång du har ett nytt inlägg, för du visar himla fina saker mest hela tiden!!!:):):)

  KRAM KRAM

 5. Idag inhandlade jag hela outfiten!:-)
  Blev så otroligt glad över detta tips. Har jätte svårt att hitta kläder som jag trivs i och är snygga på mig. Jag visade helt enkelt personalen dina bilder och de plockade fram dem och jag såg skitsnygg ut i dem!:-)
  Har även inhandlat kavajen från HM som du visat tidigare och även några t-shirts från Gina..
  Är jävligt glad att jag hittat din blogg!
  Hoppas du får en underbar helg!

  1. Åh vad roligt Eva! Jag vet att jag skriver det ofta men jag blir verkligen glad när jag kan inspirera er att hitta kläder att känna sig fin i. det är inte så att jag försöker ruinera er men ibland kan det vara gött med lite shoppinghjälp 🙂 Hoppas jag kan fortsätta tipsa dig. Ha en alldeles underbar helg du också!

 6. Är koftan från indiska? Hängde inte med riktigt där….:) blev sugen på den…kan du säga till när det är dags för dina bilder i allmänheten så man kan vara uppmärksam och inte missa dem….Kram

  1. Japp, koftan är från Indiska. Lovar att säga till när det är dags 😉 Om jag gillar bilderna vill säga annars kommer jag nog vara ganska tyst. haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.