Jag hjärta kavaj plus jeans

Innehåller adlinks.

Godmorgon vänner. Vet ni, jag ska försöka göra inlägg som jag tidsinställer för de dagarna jag jobbar så jag tror inte att det kommer bli någon nedgång när det kommer till bloggandet. Nu kommer det ju ut en massa snygga kläder i butikerna och dofter, hårvård och annat måste jag ju också rapportera om. Så det här inlägget har jag tidsinställt. Det blir mer blått. Det ÄR mycket blått nu både för mig och i butikerna så jag hoppas att ni gillar det. Och gör man inte det så finns ju plagg oftast i andra färger också. Svart blir dock oftast trist på bild. Så här kommer en marinblå kavaj från Junarose.

Den här blå kavajen är tunn och i två lager liksom. Den känns mjukare samtidigt som den är stilren och snygg.
LÄNK till kavajen.

Jag kommer ha min till jeans. Antingen hela, trasiga, ljusa eller mörkt blå. Och sneakers eller boots på fötterna. Finns även i svart och i storlekarna 42-54.

Den här är som sagt var från Junarose och beställd från Haléns. Jeansen är också Haléns. LÄNK till jeans.

Här har jag matchat med det blå linnet från Indiska.

Ha en fin förmiddag nu mina fina.
Kram!

Kolla mer

8 comments

  1. Go’morron☺Härligt och gratulerar till jobbet på Aftonbladet! Vad är det för arbetsuppgifter du kommer att ha på tidningen? Ja jag blev lite nyfiken …

    1. Hej Annelie. Jag är webredaktör på Nöje. Jag fipplar med andras texter, lägger in bilder och skriver puffar. Men jag hoppas på mer reporterjobb sen så jag får skriva eget, det är ju det jag egentligen vill och är bäst på

  2. Vi som läser uppskattar absolut att du försöker ha lika frekvent uppdatering nu när du börjar jobba. Fast jag tycker inte att du ska känna något tvång. Vi komme fortsätta att följa dig ändå

  3. Det är väl helt normalt och okej om det blir glesare mellan uppdateringarna, när du har ett annat jobb att sköta! Slut inte ihjäl dig, är du snäll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.