Jag har shoppat loss!

Inlägg i samarbete med Ellos

Igår gick jag loss inne på Ellos sida och beställde några klänningar, kofta, skor och bikini. Inte på rea dock men jag använde en rabattkod.
Här är koder för er (jag vet att man kan få andra om man är medlem, men de får jag inte skriva ut här utan bara de som finns listade hos Adtraction, så ni inte undrar över det):

25% på röda priser inkl. varumärken
Erbjudandekod: 335473

30% på en vara. Gäller inte på varor märka med ”ej rabatt”
Kod: 335403

Jag vill att mitt paket ska komma NU!

36-1110_M0010638_FuDen här! Den har jag spanat in länge och väl nu. Ingen kan väl ha missat att skjortklänning är en av de hetaste trenderna i sommar. Först tänkte jag att den kanske är för randig, men nu har jag sett den live på en kvinna på stan och den är finfin.

36-1110När jg skulle beställa häromkvällen var de slut, fanns bara upp till stl 40. Blev SÅ besviken. Men dagen efter hade de fått in igen så det är ett tips, kolla igen för Ellos fyller nog på ganska ofta. Nu är den på väg hem till mig. Hoppas hoppas att den är fin på mig! LÄNK

36-7947_M0010398_FuDen här visade jag igår bland reafavoriterna, men den är alltså inte på rea. Men priset är helt okej ändå.

36-7947Så jag beställde den här. Tänkte ha vitt på fötterna som tjejen på bilden ovanför. Blir nog bra. Har läst bland recensionerna att den är väldigt figursmickrande så det hoppas vi på. LÄNK

15-8206En lång finstickad kofta funkar året om. Nu på sommaren är den perfekt när det blir lite kallare om kvällarna. Eller när vädret är mitt emellan och man vill ha jacka men ändå inte liksom. Så jag beställde den här. LÄNK

12-0149En ny bikinibh fick också följa med i beställningen. Jag tog inte bikinitrosor för jag har redan svarta så jag hoppas de funkar till. Det får de göra helt enkelt. LÄNK

64-6768De här tofflorna beställde jag också. Jag ville ha ett par svarta sandaletter. Först beställde jag ett par mer klassiska träskosandaletter fast med sådan där fejkträbotten (som de här) som inte väger något. Men de hann ta slut innan jag slutfört beställningen :/ Så nu testar jag de här. Jag är lite i valet och kvalet om de är för tantiga. Jag tänkte gå förbi en skoaffär och prova dem. Jag har ju tänkt ha dem som vardagsskor så är de bara sköna behåller jag nog ändå. LÄNK

Kolla mer

5 comments

  1. Hej
    Skorna du beställt har jag. De är jättesköna, säger jag som inte gillar att gå i klackskor. Men dessa funkar.
    Hoppas paketet kommer snart!

  2. Haha, jag shoppade också loss i Ellos! 😀 Beställde bla klänningen från förra inlägget. Hoppas att den skulle vara ens nära lika snygg på mej, som den svartvita är på dej! Sökte mitt paket idag, men har det ännu oöppnat.

  3. Rea här o var nu..Vill tipsa om Weekday på Götgatan. Jag har xl men där passar både large o ibland t.o.m medium., (beroende på plagges modell.)Just nu mkt toppar, fina klänningar, tunna kappor byxor mm mm. Värt o kolla in.Halva priset el mer.

  4. Vad mycket fint du shoppat, blev särskilt sugen på den blå klänningen och träskorna (som inte var ett dugg tantiga.) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.