Jag har modellat för Twilfit

Godkväll alla, sorry för kass uppdatering men igår var jag ett busy bee och idag har jag legat pall med migrän. Usch vilken panik när huvudet gör så ont att man knappt vill andas och det inte finns en enda smärtstillande tablett hemma.

Nu var det egentligen inte huvudvärk jag skulle prata om utan vad jag hittade på igår. Som jag skrev för någon vecka sedan gillar jag inte när folk skriver om sina hemliga projekt de ska göra och det sedan tar månader innan man får reda på vad det var. Oftast blir det ett antiklimax då dessutom. Så jag har hållit näbben ganska bra 😉 Det jag gjorde igår var att fotograferas för Twilfit. I underkläder! Snacka om läskigt men när jag fått höra om bildernas upplägg tänkte jag, äh varför inte? Nog för att jag är tjock men jag är ju inte ensam om att inte ha den där drömkroppen. Kvinnors kroppar ser olika ut, så är det bara. Och det ska finnas kläder till ALLA, snygga kläder och underkläder. Det är vad jag vill med min blogg och det passade perfekt in på Twilfits upplägg.

Här är vi. Mitt hår ser lite konstigt ut här, som om det bara är fluffigt på ena sidan men så var det inte i verkligheten 😉 Detta var övning för sedan droppade vi morgonrockarna och visade underkläder.

Vi var 8 kvinnor i olika åldrar, med olika kroppsformer. Det var smala, tjocka, mitt emellan. Bleka och bruna. Långa och korta. Gamla och unga. Vi var ganska många på plats i studion. Förutom modellerna var där folk från reklambyrån, från Twilfit, stylister, makeuptjejer, hårfolk och assistenter. Och såklart fotografen. Hon heter Karolina Henke och är en av de mest kända inom sitt gebit. Jag googlade henne och fick se så många fina bilder.

Fotografen i egen hög person. Karolina höll stenhårt i taktpinnen men på ett sätt som gjorde att alla peppades till max och gjorde sitt bästa. Helt underbar att jobba med.

Att modella i grupp var mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara. Eftersom vi var 8 stycken var det många att hålla reda på. Karolina ropade instruktioner till alla ”vrid dig åt höger. Vrid åt vänster. Flytta dig lite. Ner med hakan. Slappna av i munnen.Ut med armen. Mer i profil” osv. Då gäller det att hålla sin position medan de andra ställer sig som de ska. Efter ett tag gör det ont både här och där. Jag har blivit fotograferad i studio förut men när det bara är jag behöver jag ju inte hålla mig i samma ställning lika länge.

Teamet bakom bilderna. Frisörerna var så goa. Både trevliga och superproffsiga. Makeuptjejerna var också superduktiga. Jag kände inte igen mig själv men så är det väl för det mesta när någon annan sminkar en och här var det Twilfits önskan som styrde. Looken skulle vara naturlig, det var ledordet.
Här är det min tur att bli fixad av Dejan Cekanovic . Först var min hår väldigt naturligt stylat med bara lite saltvattenspray men fotografen Karolina tyckte att jag skulle ha mer volym.
Så det fick jag! Riktigt knullrufs (sorry ni som har känsliga öron men det är ju ett ganska vedertaget uttryck) fast med stil. Vartenda hårstrå var fixat och genomtänkt. I varje paus kom Dejan farandes med kam och hårspray i högsta hugg och makeuptjejerna pudrade och duttade oss. Snacka om att bli omhändertagen big time!

När man är så många är det givetvis mycket väntan då det var singelbilder och duobilder som också skulle tas (jag var dock vara med på gruppbilderna). Några av oss satt och läste eller pillade med mobilen men jag tyckte det var så roligt att bara sitta och titta på allt och alla för det hände saker hela tiden. Det blev en heldag med både frukost och lunch då vi började klockan halv nio och var klara först vid sextiden.

Givetvis fick vi champagne att sippa på.
Isabelle, Linda och Johanna före piffet. Dessa goa morgonrockar från Twilfit gled vi omkring i hela dagen och fick sedan ta med dem hem.
En snabbtitt in i studion.
När vi var klara för dagen fick vi en goodiebag som innehöll några tidningar, bodylotion, ett par trosor, badskum och en tvättvål. Den ska jag undersöka mer noga sen.

Resultatet av bilderna kommer i oktober då Twilfit fyller 90 år och firar detta med en kampanj för alla kroppar. Jag är självklart nervös över hur bilderna kommer bli för jag är ju inte den första man tänker på när man säger ordet underklädesmodell. Det är skitläskigt men utmaningar är till för att övervinnas. Kan jag så kan ni! Kom ihåg det mina fina ♥

Puss och kram /Louise

Kolla mer

33 comments

 1. Jätte kul. Låter som en bra kampanj. Verkligen ett heldagsjobb vilket man inte tänker på när man bläddrar i en tidning. KappAhl släng dig i väggen

  1. haha, ja det är Kappahls förlust 😉 Nej det är jäkla mycket jobb bakom bilder och så bläddrar man förbi dem på en sekund. vi får väl se vart de här hamnar

 2. Spännande det ska bli och se! Jag tycker du har en väldigt fin o mjuk kropp men jag vet ju själv att det spelar ingen roll vad andra säger om man inte känner samma sak själv. Tycker du är stark som ställer upp på detta och är helt säker på att det blir fina foton! Det är skönt med kvinnor som vågar visa upp sig oavsett kroppsformat, sånt brukar vara skönt för oss andra o se att vi inte är ensamma OCH att vi INTE behöver skämmas för våra olikheter. Kram på dig!

  1. Tack för dina fina ord. Ja man är ju oftast sin egen största kritiker. Tänk vad vi kan vara taskiga mot oss själva, säga saker vi aldrig skulle säga till ngn annan. Jag hoppas att vi genom bilderna på helt vanliga kvinnor kan visa att man ska inte behöva skämmas. Fy så tråkigt om alla skulle se likadana ut. Kram!

 3. Ser riktigt roligt ut. Så bra att du får göra något kul! Det kommer att bli grymma bilder. Hoppas på snygga underkläder också.

 4. Åh. Louise va roligt du måste haft.Låter helt underbart att bli sminkad o stylad m.m. Roligt att du dokumenterat med bilder. Det blir nog härliga bilder på dig. Ska bli spännande att se!

  1. Ja det var en rolig upplevelse. Jag är så himla spänd på hur resultatet kommer bli. De kanske klipper bort mig, vem vet? Kram lilla moster

 5. Wow, vilken grej och va tuff du är som ställer upp!!! Det krävs en stor portion mod kan jag tro : ) Jag tror bilderna kommer bli jättebra och jag kommer hålla utkik!
  Extra kul när det är nån man ”känner” som är med!

  Ha en bra dag ,kram

 6. Jösses vad man missar när man inte hinner kolla in på en vecka. 🙂 Ojoj oj oj säger jag bara. 🙂 Sicken kanon nyhet och gud vad skoj, är superglad för dig. Du har inget att skämas för alls. Du är så djäkla söt och fin så det så. Sitter i morgon rock just nu själv efter att ha pluggat ekonomi en vecka genom en arbetsmarknads utbildning och jag ser ut som ett gammmalt ök som borde skjutas typ. 😉 Du ser ut som 1000000000000 miljoner dollar baby ju. 🙂 Önskar att jag vore hälften så fin som du är på bilderna du har lagt upp. 🙂 Ska bli jätte skoj att se den färdiga tidningen sen. 🙂 Tycker det var kanon starkt gjort av dig, bra jobbat. 🙂 Du har rätt i det där om utmaningar, jag har gett mig in på djupt vatten just nu plugga vid 40 men det går, tar bara lite längre tid att fatta ibland. Är viserligen helt slut i kroppen och huvet men vad tusan, jag har fått en kanon chans och den tänker jag inte missa. 🙂 Du är helt underbar som peppar oss, du får i alla fall mig att känna mig starkare och att jag faktiskt kan klara av saker som jag inte trode. 🙂 Nu ska jag släppa mig in i dushen (om jag orkar ) hoppas du har en kanon fin dag gumman många kramar från en trogen läsare.

 7. Grattis till dig ! Roligt att jobba med ett företag som verkligen säljer underkläder i alla storlekar, inte som ex.Lindex som har enbart vissa kollektioner i större storlekar.

 8. HELHÄFTIGT! Dessutom är du en vacker kvinna..både på utsidan och insidan,så det är dax att utsidan får visa upp sig! =O) Ser fram emot att få se bilderna..och knullrufset,fniss… Vad härligt att du fick vara med om en sådan rolig och cool dag..BECOSE YOU WORTH IT,BRUDEN!

 9. Jaaa! Fina fina du! Så glad för din skull, och alla oss andra tjejer med lite hull! Du är en fantastisk förebild och inspirationskälla! Bästa Louise!
  Massa kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.