Jag har invigt leopardkappan

Inlägget är reklam för Cellbes och Indiska och innehåller annonslänkar

Godmiddag vänner. Hoppas ni har en bra dag? Här på Södermalm började dagen vackert med sol och frost, men har tyvärr övergått till gråväder, gast jag är ganska glad ändå. Om än trött. Jag höll på att sortera garderober och byta ut det sista somriga mot vinter. Vid två var jag klar och hade damm långt upp i hjärnan. Men så skönt när det är gjort.

Jag får inte in alla kläder i de få garderober jag har så därför kör jag ju bloppis ibland, och nu hittade jag fler saker att sälja så det får bli en bloppis ganska snart.Det blir en del glittriga klänningar, paljettkavaj, blå kavaj, röd julklänning, jeansklänning mm. Helst hade jag velat köra den här veckan men då blir det nog svårt att hinna få iväg kläderna eftersom jag ju drar till Osby på fredag eller vilken dag det nu blir. Troligtvis fredag i alla fall. Så jag får se hur jag gör.

Igår invigde jag min nya leopardiga kappa från Cellbes. Och ja, jag kanontrivs i den. Den är inte jättetjock så den är lätt och om det mot förmodan blir svinkallt har jag alltid fler jackor, plus att jag får plats med en tjock tröja under. Igår var det ganska kyligt men jag frös nada i den.

Cellbes har 20% på ett helt köp till och med 26 nov med kod 1755. Länk Cellbes.

Jag har ju mest enfärgat annars så en mönstrad kappa är nytt för mig. Det tog en liten stund att vänja mig.

Men jag tycker ju att det är kul att sticka ut lite och inte alltid flyta med den svarta strömmen (även om jag ju älskar svarta kläder).

Finns i stl 34/36-62/64. Men jag har sett att de är nästan slut i de större storlekarna (från 50/52) så snabba er om ni blir leopardsugna. Jag tog storlek 50/52 i min. Den är rymlig i modellen men en storlek mindre hade nog blivit för tajt över höfterna. Länk leopardkappa.

Kappan har både knappar (praktiskt när man till exempel går i butiker) och dragkedja. Min dragkedja var lite knepig men hoppas den ska leda till sig liksom. Skinnväskan är av märket Depeche som finns lite överallt, var vet jag inte riktigt tyvärr. Dock har jag sett liknande på Indiska. Inte med samma detaljer iofs, men den är också billigare. 199 kr kostar deras. Länk Indiskas skinnväska.

Kolla mer

3 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.