Jag har bestämt mig nu

Godkväll kära ni. Hur mår ni? För egen del har jag haft en totalt väck dag. Väck på så sätt att jag bara sovit sovit sovit. Sen sovit lite till. Jag tror att jag är sjuk för jag är öm i kroppen och sådär. Samt att jag igår kväll fick världens attack med illamående och en mage som totalt dog och som protesterar vilt idag om jag försöker äta. För att inte gå in mer på detaljer, men ni fattar. Så jag tror och hoppas att det är därför kroppen strejkat idag.

Inget jag hade varken lust(vem har det?) eller tid med, för jag har en rad måsten att ta itu med. Men de får jag ta imorgon helt enkelt. Det är inte lönt att få ångest över något jag inte kan ändra på (dvs att jag inte fixade det jag behövde idag). Att se framåt ger så mycket mer.

Det är en massa saker som far igenom mig just nu. Tanken var ju att flytta till Stockholm i början av maj. Men det blir inte så. Jag kommer att stanna i Malmö. Ett beslut som känns rätt för mig personligen, men jobbigt att tacka nej till arbetet. Anledningarna till beslutet tar jag en annan gång, men Stockholm kan jag alltid hälsa på i. Och det kommer jag att göra i början av maj. Då kommer jag även att åka vidare från Arlanda på en konferensresa några dagar. Jag berättar mer om det sen, men jag kan säga att jag verkligen ser fram emot den helgen!

Jag har även varit på vinden och röjt lite. Några saker hittar jag inte än sedan flytten, bland annat en klänning till förra bloppisen som måste ligga på ett skitbra ställe och inte där jag var övertygad om. Jag misstänker att flera av mina vårjackor ligger på samma braiga ställe. Dock hittade jag en del annat jag letade efter som jag tänker ha på mig nu i vår, och en del jag tänker sälja. Så det blir en ny bloppis imorgon. Lite klänningar och vårjackor blir det. Jag lägger upp den klockan 10.

Ja det var lite av dagen och framtidsplanerna. Om kroppen är med mig imorgon blir det lite fotografering av vårklänningar. Och på lördag kommer darlingen hem.
Kram på er!

Kolla mer

16 comments

 1. Grattis till det bästa beslutet! Så glad jag blir att du stannar i malmlö och släpper Stockholm med sin sjuka bostadsmarknad.
  Du har bostad och kärlek i Malmlö. Jobbet är det enklas

  1. Tack snälla! Ett jobbigt beslut att ta när jag redan hade bestämt mig för att flytta. Men jag tror att det är det rätta, även om jag har en liten klump i magen nu pga jobbet och deras reaktion. Men det blir bra det här.

 2. Hej Louise!
  Klokt beslut ❤️för mkt med allt flyttande.

  Hoppas du kryar på dig nu!
  Du ska se att jobben kommer där du bor nuLycka till!

 3. Klokt beslut Louise!!! <3
  Tänker tillbaka på dina tidigare inlägg från Stockholmstiden.
  Din ensamhet och längtan efter kärleken…
  I Malmö har du både familjen och dina barndomsvänner inte allt för långt borta och nu även kärleken med stort K! <3
  Allt har en mening, brukar jag säga… Och det var nog meningen att du skulle landa i Skåneland igen!
  Du kommer garanterat att hitta ett jobb… Ibland behöver det få ta lite tid…
  Kramen

 4. Bra beslut, man ska lita på sin magkänsla!

  Håller med Chrissie i kommentaren ovanför, du var inte lycklig i Sthlm, känns som du är mer lycklig nu , rent krasst lät det svårt med distansförhållande Malmö-stockhom, speciellt om han inte var säker på sina känslor!
  Lycka till med livet, jobb och kärlek!

  1. Jag vet inte än. Men de kan ju inte direkt tvinga en att flytta 65 mil med trippla hyror, flyttfirma och allt vad det innebär ekonomiskt.

 5. Bra beslut!
  Du verkar må så mycket bättre sen du flyttade till Skåne och som du säger Stockholm kan du alltid besöka!
  Home is where your heart is! ❤️
  Jobb löser sig, om det inte redan gjort det då du skriver om en konferensresa.
  Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.