Jag föll som en fura

Idag vaknade jag med träningsvärk. Det spänner och värker i bröstmusklerna och axlarna. Detta vore ju skönt om jag faktiskt hade tränat men det har jag inte. Det tog en stund innan jag kom på det, det måste ha varit för att jag gick och ramlade igår morse. Pang så låg jag och kravlade på alla fyra. Eller pang och pang, det tog ett par steg innan jag ramlade. Ett par sådana där fulsteg ni vet då jag försökte räta upp mig, parera att jag var på väg i backen. Gick inte. Jag landade framför en dam som förskräckt undrade hur det gick? Ingen fara sa jag, hoppade upp och borstade bort skit från byxbenen. Det var mest stoltheten som fick sig en törn. Och svid i handflatorna. Det var alltså denna enda men ganska rejäla armhävning som gjort mig öm i armarna idag. Snacka om att det fina inte tål mycket!

Lite synd om mig var det faktiskt också för efter ramlingen började jag må rejält illa igen och huvudvärken gjorde sig påmind. Inte gå och ramla när man haft hjärnskakning alltså (om det nu var det men jag tror det, migrän sitter inte kvar en vecka). Idag ska jag vaddera mig med kuddar och ta hjälm på huvudet. Eller åtminstone titta på marken när jag går på en gata med kassa ojämna gatstenar. Det ska jag göra.

barbaflink

Och nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe medan det fortfarande är ljummet (glömmer alltid alltid varma drycker och får sedan svepa dem kalla). Idag blev det Barba Flink (givetvis) som får agera kaffebägare. Jag älskar verkligen fina muggar. Nu är väl Barborna(har 3) mer roliga än fina men ändå. Tror jag ska gå runt och plåta lite muggar nu i eftermiddag. Gillar ni sådant?

Puss o kram från mig. /Louise

Kolla mer

9 comments

    1. Hej Eva. Jag köpte muggarna på Netto. De har Barba-saker ganska ofta. Tyvärr finns ju inte Netto i sthlm längre men jag är alltid där och kikar när jag är nere i Osby 🙂

  1. Ja. Inredning är kul. Speciellt sånt som porslin o fina saker o ljuslyktor o sånt (som man inte kan ha för mkt av) 😉

  2. Nä m en usch då, du får va rädd om dig! Kanske skulle köpt en hjälm med tightsen 😉 inredning är kul!! Kram kram från renoveringsstugan

    1. Tack Sofia 🙂 Ja idag hade jag full koll på fötterna ska du tro, vill inte riskera mer må-illa-huvudvärk bakslag nu. En vecka räcker mer än väl. Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.