Jag fann mig en finfin keps

Godkväll kära ni. Här kommer en kortis från mig. Jag är ganska trött så därför blir det inte så långt. Det trötta kommer bland annat av mina knän som gjort så ont att jag gråtit när jag gått idag. Jag skulle in ett ärende till city, sen gick jag en stund där men till slut kände jag bara att nej jag måste hem och lägga mig för det gör för ont.

Så nu när jag skrivit klart ska jag göra mina sjukgymnastikövningar och sen hoppas jag sova gott. Jag har läst att många sover bättre om man tar magnesium på kvällen, så det har jag gjort. Vi får väl se om det funkar.

Imorgon ska jag iväg och skriva på ett kontrakt för en andrahandsetta, så får vi se sen om föreningen godtar mig eller inte. Kanske. Men annars har jag en vän på Värmdö som jag får bo hos. Så jag kommer inte att stå utan tak över huvudet.

Jag det var bara det för nu. Och så kommer en bild på en keps här också. Jag kikar ju runt och provar olika såna. Jag tycker att en del är för höga, andra för pösiga, fel skärm och allt vad det kan vara.

Jag har en slät vegamössa helt i svart med ett klassiskt snöre med knutar på. Men den här känns lite som lyxmodellen med struktur i materialet och så guld på det. Jag gillar den utan att den blir för mycket. Finns på River Island.
En del miner blir…eh..tja. Det jag egentligen försökte med var att få en bild där ögonen inte var så skuggade. Inte det enklaste när man har en skärm…haha. Dumt tänkt.

Nu ska jag göra lite gymnastik.
Sov gott vänner. Kram

Kolla mer

4 comments

  1. Har lagt mig så skriver bara kort på telefonen. Jag menar dig väl och hoppas att du inte läser detta som dålig kritik. Jag är också överviktig, tror säkert 85-90 kg 165 lång (ORKAR INTE med mig och vikten, så vill inte veta…) Problem med rygg och superont under fötterna. Trött. Iaf, sjukgymnasten sa att det inte finns några alternativ —> jag MÅSTE hitta en träning som är långsiktig (blev simning för mig) och ändra kosten. Annars blir jag förtidspensionär inom snart (jag är distriktssköterska). Ortros i ryggen blir snart ett faktum. Jo, sjykgymnasten sa några hårda ord men det blev ändå min start till ett hälsosammare liv. Nu två månader senare känns det lättare och några kg bort, det är en början. Så! börja du med, ändra kosten och ljug inte för dig själv, satsa på träningen – verkligen! Inga undanflykter/ursäkter. Börja med något! Du behöver inte försvara dig här, jag förstår dig mycket väl i ALLT du beskriver och jag gillar verkligen din blogg❤️ OCH jag hejjar på dig. Många kramar

    1. Hej. Vad skönt att du mår bättre. Och jag är helt på din sida – är man överviktig måste man träna. Om inte för att gå ner i vikt så för att stärka musklerna så att lederna inte tar stryk. Så som mina knän gjort. Man kanske inte tänker på det när man är under 30, men ju längre man bär på en tung kropp, desto mer stryk lär man få i form av smärta. Kanske inte alla, men det är ju ganska logiskt. Så ja jag har börjat träna så smått med sjukgymnastens övningar, och om ett par dagar ska vi gå igenom fler övningar jag kan köra på gymmet. Jag vill inte träna fel och riskera skada mig, så jag är glad att jag tar det i den här takten. Och maten ja, den är också viktig. Men svårt med min mage, men jag ska träffa en magläkare på tisdag som kanske kan hjälpa mig med den biten också. Vi får kämpa på. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.