Jag börjar nog gilla prickiga klänningar ändå…

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Godmorgon fina bloggläsare. Jag hoppas ni mår bra och sluppit drabbas av den jäkla förkylningen/influensan som går lite överallt nu. Jag själv har varit kass i några dagar nu, men lyckades ändå jobba hemifrån igår. Men alvedon, nässpray och täcket virat runt mig skrev jag artiklar.

Och det får bli samma procedur idag eftersom jag är rädd att smitta ner de andra om jag går till redaktionen med rinnande ögon och näsa, feber, huvudvärk och hela faderutten. Men som tur är så går jag mycket på envishet, så det ska mer till en en sketen förkylning för att helt däcka mig.

Så jag är inte den fräschaste av de fräscha idag får jag väl säga, men jag hoppas pigga på mig och det snart. Och så hoppas jag på fint väder i helgen, då kanske det blir av att jag inviger min prickiga klänning.

Den här köpte jag på långfredagen när Gina Tricot hade 25% på klänningar. Så jag beställde den till en butik här i Stockholm (var ju i Skåne) så slapp jag frakten.

Ordinarie pris för den här är 299 kr och det är ju helt okej det också tycker jag. Jag har den här modellen i rött också. Går upp till xl och det har jag.

Den här prickiga är också söt tycker jag. Tänker mig den med jeansjacka och träskor i sommar.  Länk prickig klänning.

Vill man så kan man ju ha utslätande underkläder för att slippa bubblor och valkar här och var. Eller så skiter man bara i vilket och har den ändå 🙂

Det var ett par vårprickiga tips från den här. Som ser ut såhär idag…

Ha en bra tisdag alles. Kram!

Kolla mer

11 comments

  1. Undrar också om den rödprickiga klänningen! Jättesnygg.
    Undrar även om du har tips på några fina jeansklänningar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.