Jag bor i en bastu

Eftermiddag i min lägenhet betyder väldigt trög hjärnverksamhet eftersom det blir så vaaarmt här på sommaren. Igår hade jag över 27 grader och idag är det väl något liknande. Och då är det ändå inte speciellt varmt ute. De varma dagarna är jag ÄNNU segare. För att gnälla lite till så avskyr jag när det blir så varmt här för då kommer röklukten fram. Tanten som äger lägenheten var storrökare av enorma mått. Trots att jag målat allt och lagt in nytt golv så stinker det ändå här.

Min granne som vattnade blommorna när jag var i skåne måste trott att jag är kedjerökare. Det är främst från köket stanken kommer eftersom jag inte orkat måla insidan av alla köksskåpen än. Och trots att jag skrubbat plastmattan på golvet med alla sorters skurmedel så sitter lukten där den sitter. Idag kollade jag till och med efter tv program som gör om hemma. Ni vet, äntligen hemma, roomservice och såna. Jag tänkte att de kunde komma hit och fixa mitt kök men de verkar inte söka folk just nu. Bara i Sofias änglar och jag känner mig inte kvalificerad nog där för jag har inte cancer eller annat dödligt som jag tror man behöver för att komma med. Jag har bara ett äckligt kök. I övrigt älskar jag att bo här, tro inget annat 🙂

Om det är så varmt kan du väl gå ut? Ja det kan jag och ja det ska jag göra, jag hinkar i mig en redbull(jajaja, jag VET att det inte är bra för kroppen) och en latte så jag blir pigg och kan fixa alla ärenden jag har på veckans to do-lista. Den är ungefär en mil lång och den ska klaras av innan torsdag kväll för då kommer mamma och pappa upp och stannar till tisdag. Det blev lite konstig planering där i och med mitt spontanbesök i skåne men jag är så glad att de kommer!

Jag lovade ju förresten några fler bilder från i lördags. Hittade inte så många som kan vara av intresse för er men här kommer några i alla fall.

Så otroligt tjusiga. Jag blev vald till Miss Patricia. Eller nej, de delade ju bara ut en massa plasttiaror, diadem med tofsar, plasthalsband och prickiga plasthattar . Jag vet inte riktigt varför men de som delade ut var klädda som clowner så det var väl nåt tema. Killen som köpte drink till mig kom med en rosa så prinsesskronan gjorde vad den skulle (jag trodde jag skulle få en öl men drinkar är ju roligare).
Det är så härligt med de ljusa sommarnätterna, det blir inte alls lika läskigt att gå hem klockan fem på morgonen när solen går upp.
Det skulle kunna vara på eftermiddagen men här är klockan 05.00 och jag var på väg hem.
Det var inte direkt någon trängsel på hornsgatan när jag strosade fram.
En färgglad fåtölj sådär på vägen hem är ju inte fel.
Jag trodde det där med att virka saker och sätta upp på offentliga platser var dött sedan länge, men tydligen inte. Stolpe vid Mariatorget.
Mina fötter höll hela kvällen trots mycket dans. Det enda jobbiga var att golven var så klibbiga så jag fastnade och tappade sandalerna ungefär vid vartannat steg. Stackars Becca hade lite för små skor och fick lida för det. Sista timmen var mest en väntan på att få gå till Mcdonalds för nattamat.

Okej, nu ska jag ut och fixa ärenden. Puss så länge.

Kolla mer

4 comments

  1. Vilka snygga skor!!! Var kommer de ifrån? Åh, vad härligt det ser ut att strosa i stan vid den tiden. Man blir verkligen glad. 🙂

    1. Maja: ja de är söta, föll som en fura för de skorna och prutade prutade prutade i Turkiet förra sommaren. Fejk Jimmy Choos. Ja det är riktigt fint att strosa i soluppgången på sommaren. Jag gjorde det med en kille för några år sedan. Satte oss vid vattnet en stund, gick genom en tom stad. Gissa om jag hade låten ”sakta vi gå genom stan” i skallen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.