Jag blir så glad av fina smycken

Jag älskar smycken! Så därför har jag många, och även om jag inte använder mer än en bråkdel (är ganska avskalad) så är jag ändå så förtjust i dem. Nu har jag dessutom köpt ännu fler. Ja jag vet, det är knasigt men det behöver ingen berätta.

Det här är nog ett av de gladaste halsband jag sett. Det här tänker jag ha till till exempel en enkel svart klänning om jag vill piffa till det lite extra sådär. Finns på Zara för 299:-. Kolla dock igenom noga för flera hade tappat stenar… De har tre års reklamationsrätt så jag köpte ändå, för då får de tillbaka det om det pajar. Se till att göra det med plagg eller prylar som är trasiga, det är INTE pinsamt för om man betalar ska det hålla. Okej om det är något för ett par tior så kanske man inte orkar. Men annars…

Och det här setet. Ett mer klassiskt med pärlor. Jag har kikat på halsbandet i flera år men tänkt att nej, det är onödigt. Men nu hade butiken (Dimoda i Liljeholmen) det till 70% på jag slog till. Och tänkte att jag ångrar mig nog om jag inte tar hela kitet med örhängen och armband också. Jag kanske vill pimpa till mig extra på nån fest i höst. Och som sagt…sjuttion procent på ordinarie pris, då måste man ju nästan.

Puss från smyckesfreaket (nästa blir en elefant eller delfin från Kokono, bara så ni vet, haha)

Kolla mer

3 comments

  1. Jag är likadan, använder inte heller smycken så mycket men gillar dem verkligen. Köper och tittar på dem 🙂 Säkert någon samlargen och att man gillar pynt. Kul när man ska ut.

  2. Att människan dras till det som blänker och glittrar,är genetiskt sen urminnes tider. En överlevnadsgrej, att vi direkt ska kunna upptäcka det livsnödvändiga vattnet, som glittrar i solen.
    (Så inte konstigt att vissa av oss dras till smycken.Vi är sas programmerade för det!) 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.