Jag är trött på att blogga

Just nu känns det mindre kul att blogga, det har ni kanske märkt eftersom jag inte skrivit lika frekvent de senaste månaderna. Givetvis finns det en anledning till detta. Jag har hintat om att det varit lite för mycket under hösten med flera flyttar som utmynnade i att jag tvingades flytta till Malmö. Nu hoppas jag att det ska bli bra här. Jobb, vänner osv. Men just nu är det tufft.

Det är inte bara en anledning, utan det är givetvis många saker som spelar in för hur man mår. Jag har inte velat gå in en massa på det för jag vill inte vara för privat i bloggen. Jag skriver inte utförligt om bråk som tar en massa jävla energi och lust. Det har varit många såna de senaste månaderna. Jag skriver inte om kärlek och dejting och hur sketet det kan vara. Jag skriver inte om familjen speciellt mycket. Jag hänger inte ut människor i bloggen. Överhuvudtaget är det mycket jag inte skriver om.

Dels för att jag själv kan tycka det är för privat att läsa om sådant hos andra, dels av respekt för medmänniskor (och motmänniskor för den delen). Men mycket för att skydda mig själv. Och som en del påpekar, att potentiella arbetsgivare kan läsa. Då ska man ju självklart verka glad, käck, positiv och allt annat man framhåller i sitt cv. Inte att man är skör och tycker att livslusten ligger på ungefär samma gradantal som utomhusluften. Jag misstänker starkt att hormoner och stundande klimakterie också har med saken att göra.

Helst vill jag bara skriva av mig ALLT. Få ur mig det. Troll spricker ju ibland i ljuset. Men också för att när man skriver så ser man det själv i ett annat ljus. Jag skaffade en anonym blogg där jag kunde skriva av mig, för det är en annan sak än att bara skriva det för sig själv på kammaren. Det hjälper också, men det är ändå skillnad på att dela med sig.

Jag svamlar kanske en del nu, för jag vill ju egentligen skriva hur det känns inuti. Men samtidigt så söker jag ju jobb. Det är knepigt. Så för er som kanske tycker att bloggen blivit lite, tja…tristare (det kan jag själv tycka), så är det helt enkelt för att jag kämpar på för att återfå balans i livet, med allt vad det innebär.

Kram på er alla ni som peppar och är rara. Det är för er jag skriver. För er skull jag tycker det är kul att fortsätta. ❤️❤️❤️

Kolla mer

23 comments

 1. Förstår dig, jag är inte en som ofta kommenterar men följer din blogg. Blogga när du känner för det, tror nog dina följare finns kvar. Styrkekramar!

  1. Håller med! Jag gillar verkligen din blogg, men det är inte vi läsare som skall komma i första hand utan du själv! Styrkekramar

 2. Förstår att du tycker det varit kämpigt med allt du gått igenom den här hösten, och då vet vi ju inte ens allt! Hoppas att du ska få lite medvind snart och under tiden är det helt förståeligt om blogglusten kommit av sig lite men vill bara säga att jag verkligen gillar din blogg och alla tipsen och känn inte att du måste uppdatera om lusten inte finns där! Kramar till dig!

 3. Ja, det har märkts att du inte har mått helt bra den senaste tiden i bloggen. Tycker att det är ärligt av dig att skriva det och hoppas för sin skull att det kommer vända snart. Modigt att våga berätta den del som du vill berätta. Kram<3

  1. Ja den här hösten/vintern har tagit ganska hårt med flyttar, bråk, oro och otroligt mycket smärta. Det syns ganska tydligt i och runt ögonen. Vill verkligen bara storgråta och sova. Men studsar snart upp igen. Stor kram!

 4. Jag förstår, måste också vara tufft att flytta till en helt ny stad, vet inte om jag hade fixat det. Hoppas du får ett jobb som ju även kan innebära nya vänner och sociala aktiviteter.
  Blogga bara om DU vill

  Kram

 5. Jag har följt din blog i många år nu, den är och har varit en källa till mycket bra läsning. Livet har bjudit på många motgångar, så din tid kommer. Helst nu. Det är du värd. Vad det gäller ditt privatliv: det här är din arena. Du bjuder på hur mycket, eller lite, du vill. Det bästa har inte hänt ännu. Var rädd om dig. Kram,
  Eva

 6. Du har ju haft det motigt sen i höstas och det är ju inte konstigt att du känner dig nere, det tar ju tid innan du landar i allt och en ny stad tillika. Men du ska se att allt blir bättre tids nog! Blogga så lite eller om vad du vill, huvudsaken du blir glad och pigg igen.

 7. Jag läser ofta, men är dålig på att kommentera.. Sorry!

  Jag hoppas verkligen att 2019 är DITT år! Det är du verkligen värd efter allt du har gått igenom.

  Tråkigt att du känner att du inte kan blogga om det du vill, men jag förstår dig!

  Kram och hoppas att du snart mår bättre

 8. Hej!

  Du är en fighter och det mörks även i bloggen. Ta en bloggpaus och skriv när du vill och orkar. Det är inget tvång. Som någon annan skrev så finns vi trogna läsare kvar den dagen du vill blogga

  Pressa dig inte. Att känna sig tvingad att upprätthålla en fasad är ju inget kul.

  Livet är inte som en glättig dans på rosor och det har du varit bra på att visa här i bloggen. Med lagom mycket privatliv och ändå öppet och ärligt.

  Fokus på dig själv och strunta i bloggen om du inte tycker det är kul just nu!

  Kramar

 9. Hej, jag snubblade in på din blogg några månader tillbaka och tycker du har en jättebra blogg och skriver verkligen ärligt och fint. Jag är i liknande situation som dig med jobbsök och dejting och cirka samma ålder och bor i Malmö (men vill ibland flytta till Sthlm :)). Om du vill lära känna nya människor i Malmö, hade varit jätteroligt att ses på en aw eller fika. Jag har ont om singeltjejkompisar, hade varit kul om det är fler här som läser som hade velat träffats. Annars ta hand om dig , tar tid att komma på plats på nytt ställe, självklart är det du som väljer om du ska blogga eller ej :).

  1. Hej Linda! Jag ses gärna. Har förstått att vi är ett gäng tjejer här i stan som nog skulle kunna ha kul Ska se till att dra ihop något och det snart. Behöver ju inte vara mer avancerat än att vi bestämmer en tid att ses för en drink, kaffe eller så. Ett glas cava en lördag på dagen är alltid mysigt

 10. Vi som har följt dig länge stannar kvar de vet du. Ta en bloggsemester och försök att fokusera på dig och jobbet och din familj. Ha bara Instagram när du känner o orkar. För att få pepp från oss som stannar och tycker om dina inlägg om mode för oss med sköna former på kroppen. Jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att allt ordnar upp sig för dig Bästaste Louise. Kram

 11. Förstår att det har varit en jättetuff tid, hoppas att du kommer till ro och snart jobbar igen. Gillar din blogg och instagram jättemycket. Dina samarbeten är bra och det är kul att du visar olika slags kläder, för vi är alla olika och tycker olika. Att vara mer personlig och blotta sig hade jag inte fixat, men jag är ingen influenser. Gör vad du tycker känns rätt och vad du orkar med. Läser gärna mer om dig som person. Take Care!

 12. Kram och sköt om dig. Det är din tur nu. Jag kommer verkligen att sakna din blogg om du ger upp eller gör ett uppehåll men du ska göra det som är bäst för dig.

  Må så gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.