Jag är tillbaka igen

Hej på er! Har ni undrat vart jag tagit vägen? Jag är här, men har bara varit lite upptagen så därav inga blogginlägg. Det är mycket med knän, stukade foten, medicinbyte och så mr T.

Jag har ju skrivit om hur jag mådde av de där Mirtazapin – hur känslokall och olik mig själv jag blev. Och oerhört trött. Om om jag inte kände igen mig så gjorde inte T det heller. Det är ju givetvis inte hela anledningen till vårt break, men jag redogör ju inte om allt här i bloggen såklart.

Men efter en lång vecka isär och många, långa samtal, så känner vi båda att nej vi klarar inte oss utan varandra. Vi vill inte vara ifrån varandra, varken han eller jag. Är man kär så är man. Och alla våra år fram och tillbaka suddar man inte ut i första taget. Det finns ju en anledning till varför vi inte kunnat släppa den andre. Så det är vi igen. Det är han jag vill ha och ingen annan och han känner likadant.

Just nu sitter jag i uterummet och skriver samtidigt som regnet smattrar mot rutorna och taket. Vi har tänt ljus och T sitter med sin Ipad. Det står två glas vin och jordgubbar på bordet. Det är väldigt avslappnat och mysigt. Förutom när jag hoppar till av extra starka blixtar och åskknallar.

För den som undrar över min onda fot så kan jag berätta att ja den är fortfarande svullen, men inte lika som förut. Men den gör ont och jag haltar. Och knäna gör otroligt ont. Så fysiskt är de inte så toppen får jag ju säga. Och smärtan påverkar ju givetvis psykiskt också. Det är inte kul att vara 46 och ha svårt för att gå några längre sträckor.

Okej, nu vräker regnet ner så jag och T får typ ropa till varandra över bordet. Tor där uppe i himlen verkar vara riktigt pissförbannad. Jag hoppas att han lugnar sig till imorgon för vädergudarna (eller klart.se i alla fall) har lovat fint väder. Det får vi hoppas på. Dags att krypa till kojs med mitt hjärta nu.

Stor kram!

Kolla mer

19 comments

 1. Vad härligt att ni är tillbaka!
  Ja knän tar absolut stryk av övervikt, jag blev rekommenderad att gå ner i vikt innan min knäledsoperation för att inte protesten ska bli belastad. Gick först till viktväktarna och det var sä bra, inga förbud bara äta rätt. Nu skippar jag allt vitt och fortsätter gå ner. Tränar inget förutom promenader men ska börja när jag nått min målvikt.

  Ha det fint!
  Kram

 2. Fint att läsa att det är ni igen. Det gör mig glad! Hoppas du får hjälp med det onda på något bra vis!

 3. Har aldrig kommenterat fast jag är en trogen läsare. Vill bara säga att jag är så glad för din skull, kärleken segrar.
  Kram

 4. Grattis till kärleken, var rädda om varandra nu
  Har du kanske uppdaterat,men har det ordnat sig med lägenhet?
  Håller tummarna att du får jobb snart också, så att alla bitar faller på plats

 5. Åh, vad kul att läsa!
  Misstänkte att det var så efter jag såg ett inlägg på insta!
  Kärleken övervinner allt – eller iaf det mesta!

 6. Vad glad jag blir! Att inte känna igen sig själv är inte bra, förstår om det blivit fel av det. Men nu hoppas jag det bara går framåt och uppåt! Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.