Jag är okej

För er som undrar så är jag okej. Jag är ju där vid Åhléns och på Drottninggatan i stort sett varje dag på mina provrundor. Idag skulle jag också ha åkt in, men eftersom Jessica är här sköt vi upp det en stund och gick och solade först. 

Jag har länge tänkt att om det händer något så är det där det kommer att hända. Eftersom jag är där varje dag så har jag till och med kollat lite hur jag ev skulle ta mig. Det är så sjukt att det händer. Fruktansvärt!

Tankarna och tårarna är med de drabbade. Men jag är alltså okej för er som undrar. 

Kram och ta hand om varandra ❤❤❤ /Louise

Kolla mer

12 comments

  1. Skönt att höra att allt är ok! Hur kan vi skydda oss mot en fiende vi inte ser, vi vet inte var den finns eller när den anfaller. Det är ett pågående krig vi inte kan vinna men heller inte ge upp inför.

  2. Ligger på Karolinska som hade katastrofläge igår.Patienter som mådde skapligt skrevs ut. Jag blev kvar. Fick flytta runt .
    Så sorglig dag.
    Anita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.