Jag älskar att få paket!

Hej på er raringar och TACK för all pepp! Tanken och intentionen var ett klädinlägg ikväll, men har just tassat runt för att låta mitt bus torka, och eftersom här är så varmt ville jag inte sätta igång datorn. Plus orkar inte.

Lovar dock två inlägg imorgon istället 😊

Jag älskar överraskningspaket! Det spelar nästan ingen roll vad som är i, jag blir glad ändå. Häromdagen fick jag ett bra sånt, nämligen brun utan sol från Vita Liberata.

Toppen för mig som jobbar och har noll solbränna. Får satsa på färg på burk istället. Den här ger finfin färg och stinker inte ett dugg.

Och så fick jag en foundation. Den ska jag testa imorgon.

Jag har även hämtat paket från Cellbes. Snacka om att jag bara ”öööh, stort!” på posten. Fick handla färre matvaror än jag tänkt så jag kunde släpa hem allt.

Det stora paketet berodde mest på de här fluffiga sakerna. Madrasskydd(nej inte för att jag kissar i sängen, utan för att bäddmadrassen är sunkig) och överkast. Visar sen.

Och kläder. Allt passade utom den röda klänningen där. Den får åka tillbaka- det andra fotar jag och visar i veckan.

Nu sova. Puss o kram ❤️

Kolla mer

3 comments

  1. Hoppas att det löser sig på något sätt som ändå känns okej för dig! Tänker att det kanske inte känns bra att ”tvingas” lämna Stockholm om du inte är helt redo för det. Samtidigt kan det alltid öppna upp andra dörrar som du kanske inte är beredd på.
    Hur som helst – kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.