Jackor och kappor till 30 procent rabatt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Den här veckan har Adtraction, som jag ju samarbetar med via länkar och sådant, så kallad ”Superweek”. Det innebär att 50 olika företag har en massa olika bra rabatter. Jag har inte tipsat tidigare men det är ju fasen redan onsdag så det är hög tid. Så vi kör igång nu på direkten med Cellbes. De har nämligen 30% rabatt på jackor och kappor* med koden JACKA30

Jag har inte skrivit ut rabattpriset men det kan ni ju räkna på själva 🙂  (599:- blir till exempel 419:- så det blir några hundringar i rabatt) Den här rosa fluffiga jackan kunde jag inte motstå att testa. Oftast ser jag ut som en stor björn när det kommer till pälsiga saker, men jag är envis och ger mig icke. Eftersom jag är större om rumpan än axlarna så har jag en del problem när jag köper plagg som inte är utsvängda. Därför tänkte jag att det är bäst att jag tar i. Så jag beställde stl 52/54. Men den blir lite stor, det blir den.

Så nu har jag beställt hem en storlek mindre och hoppas att den ska funka även över röva liksom.

Jackan kostar 599:- och finns i storlekarna 32/34-52/54. Länk rosa fluffjacka.

Den här. Så jäkla snygg. Dock slut i min storlek så jag får dream on, men tips till er andra som är lite mindre. Länk kort kappa

Den här kappan gillar jag. Jag har för mig att jag har, eller har haft en liknande. Måste verkligen inventera mina vinterjackor och bloppissälja. Hur som helst tycker jag att den är kanonsnygg och jag gillar alla tre färgerna.  Från 599:- och finns i storlekarna 34/36- 62/64 Länk kappa.

Jag vet inte om jag har kvar min gamla röda eller inte, annars kan det nog bli att jag provar den här. För svarta vet jag att jag har… Länk samma som ovan.

Beige är inte för mig, men andra kan vara snygga i det. Samma länk som den svarta.

Den här täckjackan gillar jag. Kul med knappdetaljerna. Och pälskanten går att ta av, är inte jätteförtjust i sådana (även om den här såklart är i fuskpäls). Stl 32/34-52/54 (största verkar dock vara slut just nu, vet inte om de får in igen). 699:- . Länk knappjacka

De flesta butiker har fuskpälsar i höst, så också här. Den här svarta ser gosig ut. 34/36-62/64. Vändbar dessutom, praktiskt om det börjar regna och man inte vill se ut som en blöt hund… Länk pälsjacka

Ibland vill man ha något som värmer rumpan också, perfekt om man ska ut och gå (med hunden eller vänner) eller kanske stå i en pulkabacke och frysa häcken av sig. Eller annat vintrigt som kräver lite värme över de ädlare delarna av kroppen. Stl 32/34-52/54. 899:- Länk långjacka

 

*Villkor: Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter, gäller ordinarie priser. Gäller till och med 17 september.

Kolla mer

2 comments

  1. Tycker det var lite plumpt av damen att öht nämna några dubbelhakor! Såklart man hakar upp sig (förlåt!) på just den kommentaren!Jag tror att man kanske är ett mellanting mellan sina snyggaste selfies och den bistra verkligheten, men absolut inte så illa som man själv tror,man är nog överdrivet självkritisk ibland…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.