Ja jag tänker ha bikini den här sommaren också

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej mina fina. Det blev ju inget inlägg igår, jag var lite upptagen med en aw. Och nope, inga bilder eller så. Jag lovade att lägga undan mobilen så det gjorde jag.

Så det blir blogg idag istället. Ett inlägg om badkläder. Ni som har mig på Instagram eller Facebook har redan sett en bikini men jag vet att alla inte har det och här får ni lite mer info.

För idag efter jobbet traskade jag iväg för en provrunda på stan med siktet inställt på bikinis. Jag kollar runt lite men det är en från Twilfit jag redan sett och visat här tidigare och idag skulle den provas. Jag sa till en kollega på jobbet att usch, nu är det dags att prova bikini. Men på vägen dit kände jag att nej, jag tänker banne mig inte ha ångest. Om jag inte hittar någon som inte sitter snyggt på mig så är det inte mig det är fel på, det är butikerna som gör fel.

Väl inne på Twilfit visste jag vad jag ville ha och inte ha. Jag är ganska snabb så sett. Jag velar sällan utan är snabb. Velar jag så handlar det oftast om att jag egentligen inte har råd. Så jag och en säljare plockade ihop ett gäng bikinis till mig.

Jag gick in och provade. Det ÄR jobbigt men det jobbigaste är att behåarna har sånadär silikonkanter så det är ett helvete att snurra runt den när man knäppt… Och så har trosorna de där asäckliga plastskydden som ser ut som trosskydd. De rullar av och fastnar på låret och…ööö…tänk…bara tänk om man hittar ett könshår fastklistrat där. Det är en slags fobi hos mig. Jag hatar klisterlappar.

Men vad gäller kroppen, mina lår och hur magen ser ut och det så…ja jag tycker att det är jobbigt att de är så pass tunga att mitt onda knä blir värre. Det är det. Men hur jag ser ut…jag duger. Ni duger också. Precis som förra året och åren dessförinnan kommer jag rocka min bikini och om folk stör sig så är det deras problem.

Twilfit har rabatter nu. Dels 15% via mig om ni använder Kod: FASHION15 (gäller till 21 maj)
Och så har de 20% för medlemmar. Så passa på att köp badkläder nu. Gärna via mina länkar så blir jag superglad ♥ Länk till Twitfit

Den här med blad på hade jag kollat in redan. Den lär vara så snygg till solbränna dessutom. Det här är Twilfits eget märke så det är bra pris. Och ännu bättre med rabatterna… BH 349 kr. Länk. Trosa 199 kr. Länk
Behån går upp till storlek 80F eller 85E vilket är i runda slängar samma sak. Men omkretsen blev bättre med 85E så den fick det bli. Helst hade jag haft 85F. Men nu finns det inte så…Och trosorna går till large. Det blev jag lite sur över. Varför inte xl? Men det gick och dessutom så blir ju badkläder större i vatten. Så det funkar nog.

Det kommer bli en sådan här sarong också i samma mönster för mig. 199 kostar den. LÄNK

Den här är också så snygg. Men den var lite för liten för mig. Synd. Men ett tips till er som mindre än jag. Finns trosor till också.

Den här finns upp till 85F. Funkar fint och jag har hängt undan den. Den är lite som en minimizer för bysten tycker jag. Bra om man inte vill puffa och buffa till tuttarna. 299- för den här. LÄNK
Trosan går till xl och kostar 199:- LÄNK

Jag testade den här från Chantelle också. Snygg färg och jag gillar detaljerna. Jag orkade dock inte dra på trosorna också. Det var lite utplockat i storlekarna så jag drog till med en 80G och den funkade. Dyr? Ja. 720:- men snygg. LÄNK

Knappdetalj.

Med det här vill jag ha sagt att om jag kan stå oretuscherad i en provhytt och skita i vilket, förutom att allt inte görs i mina storlekar, så kan ni. Skit i gropiga lår, hängmage och tuttar om det inte är så att de gör ont. Träna gärna, ät bra osv för det mår kroppen bra av. Men gör det för DIG. Inte för att någon annan ska anse att det är okej att du visar din kropp i en bikini på sommaren. Eller vad det nu må vara. Andra ska inte definiera vem du är. Så ut och köp en bikini om du inte redan har en och njut av sol och värme i helgen. Det är vi fan värda efter den här skitvåren.

Puss och kram på er.

Kolla mer

13 comments

 1. Den Twilfit jag har i min stad har inte så stora storlekar och dessutom inte särskilt hjälpsamma. Synd för de ser ut att ha fina saker!

 2. Den gröna passar du väldigt bra i. Och tack för att du är ute och svettas i provhytter och därmed underlättar för dina läsare!

 3. Superfina bikinis och särskilt den röda! Jag har aldrig kommenterat innan men måste bara säga att du är grym! Och supersnygg, det är många klänningar som du har tipsat om som jag själv har provat sedan som inte alls sitter lika snyggt som på dig.. 🙂 älskar din blogg och alla dina tips, kram!

 4. Måste tacka i efterhand,eftersom jag förra året köpte en bikini till mig själv efter att i åratal envisas med baddräkt.

 5. Du är jättefin och tack för alla underbara klädtips du delar med dig av. Har gett mig så många bra tips .

 6. Fina & underbara Du Så bra och peppande inlägg, tack! Det behövde jag efter en dag då jag känner mig allt annat än vacker.
  Den röda bikinin var sååååå snygg på dig! Vilken köpte du?

  Hoppas din helg blir fin, det är du värd!

  Kramar ända från Norrland 🙂

 7. Håller med Thess!

  Fy f*n vilket härligt och peppigt inlägg! Du är så vettig och bra. Man vill hänga med dug!

  Ha en skön helg nu <3

  Kramar

 8. Ooooo ditt fel att jag beställde en bikini på Twilfit Den gröna du visade upp.
  Gillar din sida 🙂

 9. Den med blad var jättesnygg! Perfekt med sarongen till om man vill känna sig lite mer klädd emellanåt! Den röda var också jättefin, men jag (som är en snålis) skulle aldrig betala så mycket för en bikini 🙂 Tack för en bra blogg med mycket fina tips!

 10. Så kul o se stora kvinnor visa sig o vågar stå för det, hoppas fler följer dig i samma spår, stora kvinnor är bara bäst, man få hoppas man möter nån singel stor kvinna denna sommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.