Inget inlägg för känsliga

Läs inte om du bangar för sjukdom och kroppsligt intima åkommor. Bara så du vet.   Hej på er. Här kommer ett inlägg från tåget. Jag är på väg upp till Stockholm igen. Veckan hemma hos mamma och pappa har gått så fort! På bilden här ovan tar jag en selfie på mig och mamma i bilen. Eftersom jag vet att hon avskyr att vara med klippte jag bort halva mammi. Bilden på pappa lägger jag inte ens upp, då riskerar jag att bli arvslös eller så 😉

  
 Faktum är att jag inte ens hälsat på hos kompisar den här skånevändan. Helt enkelt för att den där tre veckors sjukan ji drabbade mig också. Igår var förhoppningsvis kulmen på det hela. Då kräktes jag hela dagen. Cirka 15-20 ggr var jag och kräktes. Efter de tre första gör det ont. Magen är tom och hela kroppen krampar tills man kissar ner sig. 

Ja det är intimt. En del tycker säkert att det är för mycket information. Kissa ner sig, herregud, sånt pratar man inte om. Ok, är man väldigt känslig så är det bara att gå vidare. Men det med att ta i så man pinkar är ju inte speciellt ovanligt hos kvinnor. 

På gymmet gav min pt mig några övningar som ska stärka bäckenbotten. Dessa ska jag be henne visa mig igen. Hela jag ska bli starkare igen efter den här pärsen. Såväl kropp som själ. Och bäckenbotten.

För att glömma eventuella mentala bilder av mig och min bäckenbotten kommer här en från tågfönstret.

 
Nu har jag cirka en timme kvar innan jag är framme i Sthlm. I en perfekt värld hade jag blivit mött av en tjusig karl som stod beredd att massera min ömma nacke. Eller tjusig, han hade kunnat vara halvtjusig också. Eller ful. Bara han kunde massera 😄

Ha en fin kväll nu. 

Kram på er ❤️❤️❤️

 

Kolla mer

8 comments

 1. Usch då! Skönt att du var med
  Familjen och kunde bli lire ompysslad iaf.
  Intima detaljer gör iaf inte mig något. Det gör bara bloggen mer äkta.
  Någon tjusig Karl sitter säkert och drömmer om att få massera en söt tjej som du!

  1. Ja det var skönt att faktiskt få ha mamma och pappa nära när jag var sjuk. Att ynkligt få ropa och att få det där glaset vatten med en tesked i som jag bad om. Och veta att de finns där när man liksom krälar runt och känns som om man vänt insidan utåt.
   Hehe, ja en kan ju hoppas på det i alla fall. Jag trodde det kanske var en himla tjusig en på g. Men killar från nätet har en tendens att gå upp i rök rätt vad det är. Aja, det kommer fler 😀

 2. Åh stackars dig vilken hemsk helg! Hoppas hoppas hoppas att du känner dig piggare nu och att du orkade med den långa tågresan hem. Krya på dig. Kram

  1. Ja den var riktigt gräslig. Speciellt annandag påsk då. Usch! Annars var det ju härligt att få vara hos mamma och pappa men det vore roligare om jag varit piggare.
   Tack för kryat. Kram!

  1. Tack Appi 🙂 Ja jag mår bättre idag. Mer hostig än igår men..tja..de är en konstig sjuka det här. Jag pratade med en som haft utslag och skit också under sina tre veckor. Det har jag sluppit i alla fall. Peppar peppar 🙂

 3. Haha ursäkta att jag skrattar men det är ju så det ÄR!! Jag drabbades av vinterkräksjukan förra vintern å herre gud säger jag bara..
  Det där med att mötas av en snygg karl det har jag gett upp och lagt ner. jag är glad om en av det manliga könet ens möter mig när jag kommer 😉
  Kram från en 47-åring med slappt bäcken

  1. Haha, ja men det var därför jag skrev. För att man FÅR skratta åt det, det blir mindre pinsamt då. Om vi pratar om det och kan skratta åt det menar jag. Inte för att det är roligt att må så dåligt att man pinkar ner sig…
   Jag har hoppet kvar om en snygg karl än. Snygg i mina ögon i alla fall. Vi får la se vad det blir till slut 😀
   Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.